Teşhisi koydu; 'Kılıçdaroğlu'nun ruh sağlığının bozuk'

SİYASET Haber Girişi : 05 Nisan 2016 19:29
Teşhisi koydu; 'Kılıçdaroğlu'nun ruh sağlığının bozuk'
Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili CHP grup toplantısında kullandığı skandal ve saygısız ifadelere sert tepki gösterdi. Kandemir, 'Kılıçdaroğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum' dedi

İSTANBUL AK Parti Milletvekili Erkan Kandemir, Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile ilgili CHP grup toplantısında kullandığı skandal ve saygısız ifadelere sert tepki gösterdi. Kandemir, "Kılıçdaroğlu'nun ruh sağlığının bozuk olduğunu düşünüyorum" dedi.


Kılıçdaroğlu'nun, Sema Ramazanoğlu'nun Bakan olmasını bir kenara koyarak, bir kadın, bir anne ile ilgili olarak sarfettiği cümleler nasıl bir ruh hali taşıdığının göstergesi.

BİZE MUHALEFET DİYE YUTTURMASINLAR

Bu cümlelere tüm kadınları, toplumu ayağa kaldırmaları. Bir ana muhalefet lideri nasıl böyle cümleleri ağzına alabilir? Hele ki son derece hassas bir konuda konuşurken. Bunu muhalefet diye bize yutturmaya kalkmasınlar.

Bu kelimeler psikolojik bir travma ile söylenebilir. Topluma, kadınlara tüm saygısını kaybetmiş bir halin dışa vurumudur bu. Hele ki bunun son derece iyi niyetle bir gayretle meselelerin üzerine gitme cesareti gösteren bir bakanla ilgili yapıyor olunması son derece üzücü.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.