Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a Yaşar Doğu Kitabı

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 16 Kasım 2016 17:06
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'a Yaşar Doğu Kitabı
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ı makamında ziyaret ederek 'Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu' Kitabını Hediye etti.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Tekkeköy Belediye Başkanı  Hasan Togar'ı makamında ziyaret ederek 'Türk Güreşinin Sembolü Yaşar Doğu' Kitabını Hediye etti. 

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar yazarı tarafından takdim edilen Yaşar Doğu kitabının kendisi için anlamlı olduğunu ifade ederek; "Biz Atasporumuz Güreşimize  büyük değer veren bir belediyeyiz. Her yıl Karadeniz Bölgesinin Kırkpınarı sayılabilecek nitelikte Yağlı ve Karakucak güreşleri tertipliyoruz. Ayrıca halkımızın güreşe olan tutkusu takdire şayandır. Bundan sonra da güreşimiz için elimizden geleni yapma gayreti içerisinde olacağız. Samsunumuzun yetiştirdiği efsane güreşçimiz Yaşar Doğu'nun hayatının anlatıldığı kitabı bilhassa yazarı Ahmet Seven'in elinden almak benim için ayrı bir mutluluktur. Böyle bir çalışmaya imza attığı için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Ahmet Seven'de ziyaretle ilgili olarak: " Tekkeköy'de Tekkeköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen güreşler ve güreşe gösterdiği ilgi için  Belediye Başkanı Sayın Hasan Togar'a ben de teşekkür ediyorum. Taşındıkları yeni belediye binasının da hayırlı çalışmalara vesile olmasını diliyorum" diyerek konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.