ŞEHİT PİLOT ALTUNBAŞ'IN İSMİ ANKARA'DA PARKA VERİLDİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Mart 2021 20:37
ŞEHİT PİLOT ALTUNBAŞ'IN İSMİ ANKARA'DA PARKA VERİLDİ
Van ilinde görev uçuşu esnasında uçağın Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan Gökhun Mete Altunbaşın ismi ikamet ettiği Ankara-Yenimahalle ilçesinde bir parkta yaşayacak.

SAMSUNBÜLTEN-Van ilinde görev uçuşu esnasında uçağın Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit olan Gökhun Mete Altunbaşın ismi ikamet ettiği Ankara-Yenimahalle ilçesinde bir parkta yaşayacak.


 Bafra'da öğretmen olarak görev yapan Şair-Yazar Süleyman Altunbaşın da oğlu Pilot Komiser Gökhun Mete Altunbaş 16 Temmuz 2020 tarihinde uçağın Artos Dağı'na çarparak düşmesi sonucu şehit düşmüştü.


  Şair Yazar Süleyman Altunbaş oğlunun isminin parka verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Yenimahalle Kaymakamına, Yenimahalle Belediye Başkanına ve Emniyet Mahallesi Muhtarlığına çok teşekkür ediyorum. Bu yaklaşımlar acımızı az da olsa hafifletiyor. Onun isminin böyle yerlerde yaşamasının çok farklı bir duygu olduğunu ifade etti. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.