• İHSANBAŞKAN

Şehit ailelerine hakaret eden karşısında Türk Milletini bulur

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Kasım 2021 22:57
Şehit ailelerine hakaret eden karşısında Türk Milletini bulur
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: Suçluluk psikolojisi ile hareket ediliyor. Cevabını Yüce Türk Milleti verecektir.

Meral Akşenerin de katıldığı Bingöl'de halk ziyaretleri esnasında şehit yakını ile diyaloga giren İP Milletvekili Lütfü Türkkan'ın şehit yakınına sövmesiyle başlayan tepkiler çığ gibi büyüyor. 


Samsun Yazarlar Derneğinden Tepki


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: Şehit ailelerine laf söyleyen karşısında Türk Milletini bulur. Bu kelimeleri kullanan Lütfü Türkkanın arka planı iyi araştırılmalıdır. Bu sözler şehitlerimize karşı bir öfkenin ve hıncın eseri olmalı...Bu adamın karın ağrısının ne olduğu araştırılıp  öğrenilmelidir. 


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: Suçluluk psikolojisi ile hareket ediliyor. Cevabını Yüce Türk Milleti verecektir.


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Şehit yakınına karşı kullanılan ağır cümle güvensizlik tahammülsüzlük ve suçluluk psikolojisinin eseridir.  Yapılan hakaret ve hareket hezeyandır. Yüce Türk Milletine cevap hakkı doğmuş olup cevabını  Yüce Türk Milleti verecektir.  Burası Kürdistan diyen kendini bilmeze cevap verme cesaretini gösteremeyenler Şehit yakınına ağıza alınmayacak ağır sözler kullanabiliyorlar. Çok yazık. Milletimizden özür dilemeli ve TBMM'de milleti temsil görevinden istifa etmelidir. Şiddetle kınıyorum. " dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.