• İHSANBAŞKAN

SARICAOĞLU: ŞİMDİ USTALIK DÖNEMİ

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 09 Nisan 2019 18:55
SARICAOĞLU: ŞİMDİ USTALIK DÖNEMİ
AK Parti Samsun İl Başkanı Av Ersan Aksu ve MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Kavak’ta ikinci kez başkan seçilen İbrahim Sarıcaoğlu’na mazbatasını AK Parti ilçe binasında vererek ye

SARICAOĞLU: ŞİMDİ USTALIK DÖNEMİ 


Kavak Emanete Sahip Çıktı


AK Parti Samsun İl Başkanı Erhan Aksu,” Kavak Cumhurbaşkanımızın emanetine sahip çıktı”


AK Parti Samsun İl Başkanı Av Ersan Aksu ve MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Kavak’ta ikinci kez başkan seçilen İbrahim Sarıcaoğlu’na mazbatasını AK Parti ilçe binasında vererek yeni dönemi için başarılar diledi. Ardından Belediye binasına gidilerek tören yapıldı.


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, 2. Hizmet yılına AK Parti ve MHP Samsun İl Başkanları ve yönetimlerinin yanı sıra kalabalık bir halk topluluğunun katılımı ile yapılan törenle başladı. Törene AK Parti İl Başkanı Erhan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıcak, AK Parti önceki dönem Milletvekili Mehmet Kurt, AK Parti ilçe Başkanı Osman Atlı, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluğu katıldı.


Kavak Belediyesi hizmet binası önünde yapılan törende konuşan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıcak, sözlerine İbrahim Sarıcaoğlu’na verdikleri destekten dolayı ilçe halkına teşekkür ederek başladı. 31 Mart’ta ülkenin bekasının oylandığını söyleyen Karapıçak,” 31 Mart’ta Türkiye Cumhuriyetinin bekası oylandı. Sizlerde o bekayı anladınız ve Cumhur ittifakı adayımıza büyük destek verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.


YATIRIMLAR HIZ KESMEDEN SÜRECEK

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’da, Kavaklıların 19 Ocak’ta Samsun’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine emanet ettiği İbrahim Sarıcaoğlu’na verdikleri yüksek oyla sahip çıktıklarını söyledi. Aksu, “ Sizlerin verdiği o büyük destekle başkanımız 2024 yılına kadar Kavak’a hizmet edecek. Bizlerde her zaman kendisinin yanında ve arkasında olacak bu güzel ilçemizi geleceğe hep birlikte taşıyacağız” diye konuştu.


Törende son olarak söz alan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ise geride bıraktığı beş yıllık dönem içinde verdiği mücadele ile ilçeye çok ciddi yatırımlar kazandırdığını belirterek “ Bugün yeni dönemimize Kavak çok daha güzel hizmetlere layık diyerek başlıyoruz. Ve emin olun bu dönemimizde kazandıracağımız yatırım ve hizmetler ile ilçemizi çok daha ileri yerlere taşıyacağız” dedi.


Kavak’ta zorlu bir seçim sürecinin artık geride kaldığını bundan sonra ilçede herkesin ve her kesimlin başkanı olarak çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Sarıcaoğlu,” İlçemizin büyümesi için canla başla çalışacağız. Bize oy veren vermeyen herkesin başkanı olacağım. Kimseye en ufak ayrım yapılmayacak. Yapmayacağız. Bu ilçenin başkanı olarak bugüne kadar sizleri mahcup edecek hiçbir olay içinde olmadım. Bundan sonra da olmayacağım. Artık Belediyecilikte çıraklık dönemimiz geride kaldı. Şimdi Ustalık dönemi. Şimdi hizmete daha fazla kavuşma dönemi. Tüm ilçeme hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.