Samsun'u bekleyen tehlike dibe vurdu

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Ekim 2014 10:43
Samsun'u bekleyen tehlike dibe vurdu
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, "Barajın dibe çok yaklaşması nedeniyle dipteki koku suya yansıyor. Bunu gidermek için çalışmalarımız sürüyor. Ancak herhangi bir kötü durum söz konusu değil. Sularımızın 'içilebilir sular'
ŞEHRİN CADDELERİNDE İÇME SUYUNU İSRAF ETMEYİN AFİŞLERİ YER ALIYOR
SAMSUNU BEKLEYEN TEHLİKE...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, "Barajın dibe çok yaklaşması nedeniyle dipteki koku suya yansıyor. Bunu gidermek için çalışmalarımız sürüyor. Ancak herhangi bir kötü durum söz konusu değil. Sularımızın 'içilebilir sular' niteliği taşıyan sonuçları vardır" dedi.

Son zamanlarda Samsun içme suyundaki koku ve Çakmak Barajı'ndaki doluluk seviyeleri hakkında açıklamalarda bulunan Genel Sekreter Coşkun Öncel, "Baraj, artık dibe çok yaklaştı. Dolayısıyla dipteki koku suya yansıyor. Ancak biz arıtma tesislerimizde bunun artıma işlemlerini yapıyoruz. Herhangi bir kötü durum söz konusu değil. Sularımızın 'içilebilir sular' niteliği taşıyan sonuçları vardır. Ancak suyun içerisindeki dip kokusunu gidermek için sürekli çalışıyoruz. Bir ara koku çoktu ancak çalışmalar neticesinde iyi sonuçlar aldık. Şu anda da kokunun yok edilmesini sağlayacak malzemeler kısa bir süre sonra elimizde olacak. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek" diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.