SAMSUN ŞİİR AKŞAMLARI BAŞLIYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 05 Ekim 2021 10:53
SAMSUN ŞİİR AKŞAMLARI BAŞLIYOR
Samsun Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Gazi İl Halk Kütüphanesi ile Samsun Yazarlar Derneği işbirliğiyle düzenlenecek olan'Samsun Şiir Akşamları' etkinliği" 06.10.2021 Saat:18:00'de Kütüphane Konferans salonunda gerçekleşecek.

SAMSUN ŞİİR AKŞAMLARI BAŞLIYOR

 

Samsun Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Gazi İl Halk Kütüphanesi ile Samsun Yazarlar Derneği  işbirliğiyle düzenlenecek olan  'Samsun Şiir Akşamları' etkinliği" 06.10.2021 Saat:18:00'de Kütüphane Konferans salonunda gerçekleşecek.

 

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Bugüne kadar Samsunda belirli günlerde şiir etkinlikleri düzenleniyor ve  şairlerimiz burada şiirlerini okuma fırsatı buluyorlardı. Pandemi sürecinde ara verilen etkinler  bundan böyle ayda bir tekrarlanmak üzere Gazi İl Halk Kütüphanesi  Konferans Salonunda gerçekleşecektir. Samsun Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Gazi İl Halk Kütüphanesi ve Samsun Yazarlar Derneği  işbirliğiyle düzenlenecek olan  'Samsun Şiir Akşamları' etkinliğine şairlerimiz ve şiir dostlarımız davetlidir" diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.