• İHSANBAŞKAN

SAMSUN DOĞUPARK'TA GÜNEŞE DOKUNMAK

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Ekim 2020 13:05
SAMSUN DOĞUPARK'TA GÜNEŞE DOKUNMAK
Her mevsimde Samsunda Güneşin doğuşunun muhteşem olduğu gözleniyor. Doğuparkta sabah yürüyüşüne çıkan vatandaşlar özellikle güneşin doğuş anındaki görüntü keyfini fotoğraf çekerek yaşıyorlar.
SAMSUN DOĞUPARK'TA GÜNEŞE DOKUNMAK 

Her mevsimde Samsunda Güneşin doğuşunun muhteşem olduğu gözleniyor. Doğuparkta sabah yürüyüşüne çıkan vatandaşlar özellikle güneşin doğuş anındaki görüntü keyfini  fotoğraf çekerek yaşıyorlar. 

Güneşin doğuş anının fotoğrafını çekenler : "Biz burada bu muhteşem güneş doğuşunu seyrederken adeta ona dokunmanın da keyfini yaşıyoruz. Güneş ışıklarının denize yansıması harika bir tablo oluşturuyor. Burada bol bol fotoğraf çekebiliyorsunuz. Gelin birlikte ana şahit olalım" diyerek ifade ediyorlar.  

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven: "Burada yürüyüş alanı çok güzel. Bir yanda yemyeşil yürüyüş alanı diğer yanda Karadenizin eşsiz güzelliği yer alıyor. Sabah güneşin doğuşunu bu tablo içerisinde izlemek insana büyük keyif veriyor. Vatandaşların sabah yürüyüşü yaptığı Doğupark değerine bir anlam daha kazandırıyor. Güneş doğarken fotoğraf çekmeye çalışıyoruz. Güneşi adeta avuçlarınıza alıyorsunuz. Ona dokunmanın keyfini yaşıyor, hissediyorsunuz. Bu vesileyle vatandaşlarımızı buraya tekrar davet ediyorum." diyerek konuştu.

 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.