• İHSANBAŞKAN

SAMSUN BÜLTEN ve ÜLKEM HABER Yerel Medya Ödülü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Ocak 2022 21:05
SAMSUN BÜLTEN ve ÜLKEM HABER Yerel Medya Ödülü
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve BEM BİR SEN'in 28. Kuruluş Yıldönümünde, 12. İbrahim Keresteci Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve BEM BİR SEN'in 28. Kuruluş Yıldönümünde, 12. İbrahim Keresteci Basın Ödülleri Sahiplerini Buldu.


Samsun'a yerel Medya Ödülü geldi


SAMSUN BÜLTEN ve ÜLKEM HABER Yerel Medya Ödülüne layık görüldü



12. İbrahim Keresteci Basın Ödülleri, İbrahim Keresteci’nin memleketi Rize’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 20 Gazetecinin ödüllerine kavuştuğu törene Keresteci Ailesi, Genel Başkanımız Levent Uslu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı. Doç. Dr. M. Mücahit Küçükyılmaz, Türkiye Maarif Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Birol Akgün, TBMM Dış İlişkiler ve Protokol Başkanı Kudret Bülbül, Bem Bir Sen Genel Başkan Yardımcıları Recayi Karslı, Nurettin Sever, Ercan Olgun, Medeni Sevinç, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğr. Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin, Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım, Büyükköy Belediye Başkanı Hamza Saruhan, Salaha Belediye Başkanı Hasan Kara, Madenli Belediye Başkanı Necip Yazıcı, Şube/İl Başkanlarımız, Şube/İl Yönetimlerimiz, ödül almaya hak kazanan basın mensupları ve çok sayıda gazeteci katıldı. 


Payitaht Abdülhamit dizisinde canlandırdığı ‘Tahsin Paşa’ karakteriyle herkesin beğenisini kazanan Bahadır Yenişehirlioğlu’nun sunuculuğunu gerçekleştirdiği basın ödülleri programı ile toplam 16 kategoride 20 basın mensubu ödül almaya hak kazandı. Ödül töreni İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. 

10 Ocak vesilesiyle hem sendikamızın kuruluş yıl dönümünü kutladıkları hem Merhum Genel Sekreterimiz İbrahim Keresteci'ye vefa gösterdikleri hem de Çalışan Gazeteciler Günü'ne ilişkin bir farkındalık oluşturmaya çalıştıkları bir toplantıda buluştuğunu söyleyen Genel Başkanı Levent Uslu, “Bem-Bir-Sen geride bıraktığı çeyrek aşırı aşan çok ciddi zorlukları göğüslediği, sebat ve sabırla yolculuğunu devam ettirdi. Bugün gelinen noktada çalışanlar için önemli kazanımlar elde etmeye, vesayetin tasfiye edilmesinde en omurgalı duruşu Bem-Bir-Sen göstermektedir. Bem-Bir-Sen, millet iradesinin güçlü olması noktasında her zaman dik durmuş, her daim devletinin ve milletinin hizmetinde olmuştur." diye konuştu.


12. İbrahim Keresteci Basın Ödülleri Programı Seçici Kurulu adına konuşmalarını gerçekleştiren Jüri Üyesi Doç. Dr. Yusuf Özkır ise ödül almaya hak kazanan gazetecileri tebrik ederek, süreçteki katkılarından dolayı Jüri Üyeleri Recayi Karslı, Tarkan Zengin, Ekrem Kızıltaş, Fadime Özkan ve Hale Kaplan’a teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından ödül törenine geçildi. 20 başarılı gazeteciye ödüllerini Genel Merkez yönetimimiz ve misafirlerini takdim etti.  Ödüllerin takdim edilmesinin ardından Bem-Bir-Sen’in 28’inci kuruluş yıldönümü vesilesiyle pasta kesildi. Program ödül alan gazeteciler ve katılımcılar ile birlikte aile fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Ödül törenine Samsun'dan Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ve Yönetim kurulu Üyeleri de katıldı.

SAMSUNBÜLTEN ve ÜLKEM HABER'e YEREL MEDYA ÖDÜLÜ

Gecede Samsun'da yayın hayatını sürdüren www.samsunbulten.com ve www.ulkemhaber.com haber sitesi'de yerel medya ödülü aldı.

Ödül www.samsunbulten.com ve www.ulkemhaber.com haber sitesi sahibi Ahmet Seven'e takdim edildi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.