SAMSUN BİL KOLEJİNDEN TEKKEKÖY BELEDİYESİNE ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Nisan 2021 21:07
SAMSUN BİL KOLEJİNDEN TEKKEKÖY BELEDİYESİNE ZİYARET
Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan, İlkokul Müdürü Necdet Küçükenez ve Halklar İlişkiler Müdürü Merve Aksoy, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve Başkan Yardımcısı Sayın Aydın Karmil'i makamlarında ziyaret etti.
Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı  Turan Arslan, İlkokul Müdürü Necdet Küçükenez ve Halklar İlişkiler Müdürü Merve Aksoy, Tekkeköy Belediye Başkanı  Hasan Togar ve Başkan Yardımcısı Sayın Aydın Karmil'i makamlarında ziyaret etti.

Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı  Turan Arslan ve Tekkeköy Belediye Başkanı  Hasan Togar Tekkeköy öğrencilerine yönelik indirim protokolü imzaladı. 

HASAN TOGAR BİL KOLEJİNE TEŞEKKÜR ETTİ

   Tekkeköy Belediye Başkanı  Hasan Togar Bil Koleji Yönetim Kurulu Başkanı  Turan Arslan ve ekibinin kendilerine yaptığı  ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek:

 "Bil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan ve yönetim kurulu üyelerini belediyemizde misafir ettik. Personelimiz ve birinci derece yakınlarının çocuklarının eğitimleri ile alakalı Bil Okullarında ana okulu, birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıflar için %35 indirim; ikinci, üçüncü, dördüncü, sınıflar ile altı, yedi ve sekizinci, onuncu ve onbirinci sınıflar için %50 indirim sağlayacak olan protokolü imzaladık. Bil okulları yönetimine nazik ziyaretlerinden ve personelimizin çocuklarına sağladıkları indirimli kayıt avantajından dolayı teşekkür ederim" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.