ORADA O VALİYE GÖNÜLLERİN VALİSİ DİYORLAR

GENEL Haber Girişi : 10 Mayıs 2021 11:15
ORADA O VALİYE GÖNÜLLERİN VALİSİ DİYORLAR
Düzce Valisi Cevdet Atay ve Eşi Elçin Atay Hanımefendi, Anneler Günü vesilesiyle, 1995 yılında Hakkari ili Yüksekova ilçesinde Şehit olan P. Onb. Musa Güneş'in ailesini Aktarla Köyündeki evlerinde ziyaret ettiler.

DÜZCELİLER VALİ CEVDET ATAY'A GÖNÜLLERİN VALİSİ DİYOR


Düzce Valisi Cevdet Atay ve Eşi Elçin Atay Hanımefendi, Anneler Günü vesilesiyle şehit ailelerine ziyarette bulundular. 


Vali Cevdet Atay ve Eşi Elçin Atay Hanımefendi, Anneler Günü vesilesiyle, 1991 yılında Şırnak ili Beytüşşebap ilçesinde şehit olan J. Onb. Saffet Güven'in ailesini Kuşaçması Köyündeki evlerine, 1995 yılında Hakkari ili Yüksekova ilçesinde Şehit olan P. Onb. Musa Güneş'in ailesini Aktarla Köyündeki evlerine, 2004 yılında Erzurum ili Pasinler ilçesinde Şehit olan Erdoğan Şengül'ün ailesini Aktarla Köyündeki evlerine ve 2015 yılında Hakkari ilinde Şehit olan Söz. Er Cihan Aksarı'nın ailesini Mamure Köyü'ndeki evlerine ziyaret ettiler.


Düzce Valisi Sayın Cevdet Atay ve Eşi Elçin Atay Hanımefendi, Anneler Günü vesilesiyle Şehit  ailelerine çiçek hediye etti.


Düzceliler Vali Cevdet Atayın kendileriyle olan sıcak davranışlarından dolayı ona “Gönüllerin Valisi” diyerek sevgilerini dile getirdikleri görülüyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.