Onlar bize tuzak kurarken biz uzaya uydu göndermekle meşgulüz

SİYASET Haber Girişi : 30 Ekim 2015 22:24
Onlar bize tuzak kurarken biz uzaya uydu göndermekle meşgulüz
Bunlardan biri hayır siyaseti, biri blog siyaseti, biri terör siyaseti biliyor. Onlar bize tuzak kurarken biz uzaya uydugöndermekle meşgulüz

Başbakan Davutoğlu Konya'da partisinin mitinginde açıklamalarda bulundu.. Burada 7 Haziran seçimlerinden sonra tüm muhalefet partilerinin birlikten kaçtığını söyleyen Davutoğlu, MHPCHP ve HDP'nin masaya birlik için değil, 13 yıllık kazanımlarla mücadele etmek için oturduklarını ifade etti ve ekledi; "Bunlardan biri hayır siyaseti, biri blog siyaseti, biri terör siyaseti biliyor. Onlar bize tuzak kurarken biz uzaya uydugöndermekle meşgulüz"

Başbakan Davutoğlu'nun Konya konuşması İZLE

"GÖREVDEN KAÇMAK İÇİN HER YOLU DENEDİLER"

"Biz birlik siyaseti derken diğer partiler milletin sözlerini duymazdan geldiler. Görevden kaçmak için her yolu kullandılar. Birbirlerine başbakanlık ikram ettiler. Onlar uzlaşmak için değil 13 yıllık kazanımlarımızla mücadele etmek için masaya oturmuşlar. Bahçeli'ye evet demeyi öğretecek miyiz? Kılıçdaroğlu'na blog siyasetini unutturacak mıyız? HDP'ye terör dersi verecek miyiz? Bunlardan biri hayır siyaseti, biri blog siyaseti, biri terör siyaseti biliyor. Onlar bize tuzak kurarken biz uzaya uydugöndermekle meşgulüz"


Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

SIRTIMIZI KONYA'YA DAYADIK

"Aziz Konya her zaman sizin desteğinizi aldık. Allah sizlerden razı olsun. Konya'dan yeni bir ufukla yürünür. Her bir şehrimizin selamı var Konya.. 1 Kasım'da inşallah bu evladınıza sahip çıkacak mısınız Konya..

Şurada seçimlere sadece 2 gün kaldı. Bu seçim son derece önemli. Türkiye'nin istikbali oylanacak. Türkiye'nin 13 yıllık kazanımları hepimiz için çok önemli. Sizlere güvendik. 2002'den buyana sırtımızı hep Konya'ya dayadık.

TÜRKİYE DİMDİK AYAKTADIR

Yarım asra yakın zamandır terörle bu ülkenin huzurunu bozdular. Bu ülkenin iç meselelerden başını kaldırmamasını istiyorlar. Ama bilmiyorlar ki milletin de bir hesabı var. Türkiye dimdik ayaktadır. Bütün tehditlere karşı her şehir ayaktadır.

1 Kasım seçiminin neticelerini 48 saat öncesinden ilan ediyorsunuz Allah razı olsun.

3 SÖZ VERDİM

7 Haziran seçimlerinden sonra o iradeyi başımızın üzerine koyduk. 3 söz verdim; 1 milletin iradesi her şeyin üstündedir gereğini yapacağız. 2 yönetim boşluğu olmayacak. 3 büyük Türkiye yoluna kararlılıkla devam edecek. Bu sözleri yerine getirdiğime şahitlik eder misiniz.

KILIÇDAROĞLU AK PARTİ'Yİ SİYASETİN DIŞINDA TUTMAYA ÇALIŞTI

Biz birlik siyaseti derken diğer partiler milletin sözlerini duymazdan geldiler. Görevden kaçmak için her yolu kullandılar. CHP ne yaptı? Kılıçdaroğlu milletimizin yüzde 41 oy verdiğiAK Parti'yi siyasetin dışında tutmaya çalıştı.

Kılıçdaroğlu buna blog siyaseti dedi. Ya biz blog tanır mıyız? Engel tanır mıyız?Birbirlerine başbakanlık ikram ettiler. Onlar uzlaşmak için değil 13 yıllık kazanımlarımızla mücadele etmek için masaya oturmuşlar.

Bahçeli'ye evet demeyi öğretecek miyiz? Kılıçdaroğlu'na blog siyasetini unutturacak mıyız? HDP'ye terör dersi verecek miyiz? Bunlardan biri hayır siyaseti biri blog siyaseti biri terör siyaseti biliyor. Biliyorum ki Türkiye'nin her yerindeki MHP'liler teröre karşı destek vermek istedi ancak Bahçeli hayır dedi.

HDP de seçimden hemen sonra seçmenden aldığı desteği terör örgütüne sundu. Hemen Türkiye'ye saldırdılar ama sert kayaya çarptılar. 1 saniye dahi durmadık hadlerini bildirdik, bildirmeye devam edeceğiz.

KENDİ KÜÇÜK HESAPLARININ PEŞİNE DÜŞTÜLER

Utanmadan çatışmaların başlamasından bizi sorumlu tutuyorlar. Siyasi çıkarlarınızı bir kenara bırakın bu işi çözelim dedik. Onlar sizi dinlemediler kendi küçük hesaplarının peşine düştüler. AK Parti gitsin de ne olursa olsun dediler.

Koalisyona hayır dediler azınlık hükümetine her şeye hayır dediler. Böyle siyaset olur mu? Bu ülkeye ihanet, görevden kaçmak değil mi? AK Parti Türkiye'nin yegane umududur.

1 Kasım'da sandıkları dolduracak mıyız? Türkiye'yi AK Parti ile yeniden şaha kaldıracak mıyız?

Onlar uzlaşmak için değil bizim 13 yıllık kazanımlarımızla mücadele etmek için masaya oturmuşlar.Bu topraklarda milli olmayan hiçbir şey olmayacak. Her şey milli her şey yerli olacak Onlar bize tuzak kurarken biz uzaya uydu göndermekle meşgulüz. Bu ülkede istikrarın kaybolmasını bekleyenler hep birlikte hayal kırıklığına uğrayacaklar."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.