• İHSANBAŞKAN

MUSTAFA DEMİR: YAŞAR DOĞU ÖRNEK BİR ŞAHSİYETTİR

YAŞAR DOĞU Haber Girişi : 11 Temmuz 2019 19:54
MUSTAFA DEMİR: YAŞAR DOĞU ÖRNEK BİR ŞAHSİYETTİR
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret ederek kendisine Türk Milletinin Dünya çapında gururu Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu YAŞAR DOĞU'nun hayatını anlatan ki
 SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR: YAŞAR DOĞU ÖRNEK ALINACAK BİR ŞAHSİYETTİR

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven  Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i makamında ziyaret ederek kendisine Türk Milletinin Dünya çapında gururu Türk Güreşinin Sembolü, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu YAŞAR DOĞU'nun hayatını anlatan kitap, tablo ve resimli duvar saati hediye etti.

MUSTAFA DEMİR: YAŞAR DOĞU'YA  SAHİP ÇIKIP FELSEFESİNİ YAŞATMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ; " Yaşar Doğu'nun hayatını ve Türk Güreşinin kaleme alındığı bu güzel eserin şahsıma bizzat yazarı Ahmet Seven tarafından hediye edilmesinden büyük onur duydum.  Yaşar Doğu başarısı mücadelesi sporculuğu ve güzel ahlakıyla gençlerimizin örnek alması gereken önemli değer ve şahsiyetlerimizden birisidir. Samsun olarak böyle bir güreş dehasına sahip olduğumuz için ayrıca şanslıyız. Yaşar Doğu'ya sahip çıkıp felsefesini yaşatmak hepimizin ortak görevidir  " diyerek konuştu.

 Araştırmacı-Yazar Ahmet Seven'de Yaşar Doğu'nun şahsına, sporculuğu ve felsefesine gösterdiği ilgi ve alakasından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Demir'e teşekkür ediyorum dedi.   
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.