• İHSANBAŞKAN

Mustafa Aydın: BİL'de Başarı Bir Kültürdür

SAMSUN HABER Haber Girişi : 01 Kasım 2021 19:57
Mustafa Aydın: BİL'de Başarı Bir Kültürdür
Samsunun önde gelen kurumsal ve başarılı özel eğitim kurumlarından Bil Koleji başarı ödülüne layık görüldü. Bil Koleji Samsun Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan ödülünü BİL Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın’ın elinden

SAMSUN BİL KOLEJİ BAŞARI PALAKETİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİ


BİL Koleji 2021 2. Marka ve Eğitim zirvesinde BİL Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa AYDIN, “BİL'de Başarı Bir Kültürdür” sloganı ile Bil Koleji Samsun Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan'a başarı plaketi verdi.


Mustafa Aydın: BİL'de Başarı Bir Kültürdür


Samsunun önde gelen kurumsal ve başarılı özel eğitim kurumlarından Bil Koleji başarı ödülüne layık görüldü. Bil Koleji Samsun Kampüsü Yönetim Kurulu Başkanı Turan Arslan ödülünü BİL Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Mustafa Aydın’ın elinden aldı. Aydın, BİL'de Başarı Bir Kültürdür. Samsun Bil Kolejimiz örnek başarılarıyla göz doldurmaktadır. Başarı ödülünü takdim etmekten gurur duyuyorum dedi.


Turan Arslan: Aldığımız ödül daha çok çalışmamızı gerektiriyor


Arslan aldığımız bu ödül bizim daha çok çalışıp sahamızda üstün başarılara imza atmamızı gerektiriyor. Etkin ve yetkin eğitim kadromuzla gecemizi gündüzümüze katarak öğrencilerimizin gelişimi için elimizden gelen yapmaya çalışacağız dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.