• İHSANBAŞKAN

MÜSİAD'DAN SAMSUN VALİSİNE ZİYARET

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 09 Nisan 2014 12:17
MÜSİAD'DAN SAMSUN VALİSİNE  ZİYARET
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Erkan MALKOÇ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsun Valisi Hüseyin AKSOY'u makamında ziyaret etti.
MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Erkan MALKOÇ ziyarette yaptığı konuşmasında,  "Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği olarak geçtiğimiz günlerde Gana Cumhuriyeti ülkesini ziyaret ettik. Türkiye Cumhuriyeti Gana Büyükelçisi Şentürk UZUN'un selamını iletmek ve Gana Cumhuriyeti iş adamları ile yaptığımız ikili görüşmeler hakkında Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY'a bilgi vermek üzere ziyarete geldik. Bizleri kabul ettikleri için şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum."dedi.

     Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hüseyin AKSOY, "Hepinize öncelikle hoş geldiniz diyorum. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği  Samsun'un gelişmesi adına önemli çalışmalar yapan bir sivil toplum kuruluşudur. İlimiz adına yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz.

     Gana Cumhuriyeti ülkesine yapmış olduğunuz ziyareti ve ilimiz için orada gerçekleştirdiğiniz ikili görüşmeleri önemsiyoruz. Samsunumuz adına güzel çalışmalara imza atacağınıza olan inancımız tamdır. Samsunumuz adına bundan sonra da yapacağınız bütün çalışmalarınızda başarılar diliyorum."dedi.

Etiketler : MÜSİAD
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.