Milletçe tek vücut olmalı, ortak bilinçle hareket etmeliyiz

SİYASET Haber Girişi : 14 Mart 2016 22:28
Milletçe tek vücut olmalı, ortak bilinçle hareket etmeliyiz
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ankara'da yaşanan terör saldırısını lanetledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Ankara'da yaşanan terör saldırısını lanetledi.

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ankara Güvenpark otobüs duraklarının ve çevik kuvvet noktasının bulunduğu bölgede meydana gelen terör saldırısıyla ilgili bir mesaj yayınladı. 

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi:

''Ankara'da birliğimize, kardeşliğimize, huzurumuza, masum insanlarımıza yönelik yapılan, alçak ve korkakça saldırıyı lanetliyorum. 

Hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Tarih boyunca birçok badire atlatmış milletimiz, bu zor koşulların da üstesinden mutlaka gelecektir. Terör üzerinden ülkemizi dizayn etmeye çalışanlar bilmelidir ki, Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milleti her zaman olduğu gibi bugün de terörün ve destekçilerinin karışsısında dim dik duracaktır.

Çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler. Milletçe tek vücut olmalı, ortak bilinçle hareket etmeliyiz. 

Herkesi teröre karşı bir arada durmaya davet ediyorum. Bir oldukça hiçbir güç bizlerin bütünlüğünü bozamayacaktır. 

Terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir. Ankara'daki terör saldırısında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.