• İHSANBAŞKAN

Memur Sen'den Bir Milyon Üye için Bir Milyon Fidan kampanyası

SAMSUN HABER Haber Girişi : 29 Mart 2015 13:45
Memur Sen'den Bir Milyon Üye için Bir Milyon Fidan kampanyası
Memur Sen liler Kavak'ta 'Mehmet Akif İnan' hatıra ormanına fidan diktiler.
Memur Sen liler Kavak'ta 'Mehmet Akif İnan'  hatıra ormanına fidan diktiler.
Memur Sen'den Bir Milyon Üye için Bir Milyon Fidan kampanyası
Orman Su İşleri Bakanlığı ile Memur-Sen arasında düzenlenen iş birliği protokolü ile Türkiye'nin 81 ilinde Memur-Sen Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı oluşturmak adına "Bir Milyon Üye için Bir Milyon Fidan" dikimi çerçevesinde Samsun Kavak İlçesi Tabaklı Mahallesi Köybaşı mevkisindeki Mehmet Akif İnan Hatıra Ormanı oluşturuldu. 
Ağaç dikim çalışmalarına Memur Sen Genel Başkanı Günay Kaya, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Başkan Yardımcısı Reşat Ayyıldız, Belediye Meclis Üyeleri, Samsun Memur Sen'e bağlı Şube Başkanları ve Bem Bir Sen Şube Başkanı Nurettin Sever Sağlık Sen Şube Başkanı İlhan Öksüz ve çok sayıda üye ve davetli katıldı.
HEDEF BİR MİLYON FİDAN
Memur Sen Genel Başkanı Günay Kaya Bir Milyon fidan hedefimizi gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Samsunun Kavak İlçesinde yaptığımız bu çalışma bizleri onurlandırdı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum' dedi.
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'da böyle anlamlı bir kampanyaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek; ' Mehmet Akif İnan'ın adını yaşatmak bizim ifadesi zor bir duygudur. Bugün en mutlu günlerimden birini yaşıyorum. bir fidan yüzlerce can demektir. Bu büyük bir eserdir. Bu fidanları dikmekle kalmayacağız korumasını da yapma çalışacağız. Özellikle memur Sen üyelerinin sık sık gelerek ziyaret edeceklerinden kuşkum yoktur' diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.