MEMUR-SEN'DEN OMÜ'YE ÇIKARMA

SAMSUN HABER Haber Girişi : 30 Haziran 2021 18:44
MEMUR-SEN'DEN OMÜ'YE ÇIKARMA
Memur-Sen Genel Başkanı ve (Eğitim Bir Sen Genel Başkanı) Ali Yalçın ve ekibi Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Memur-Sen Genel Başkanı ve (Eğitim Bir Sen Genel Başkanı) Ali Yalçın, Bayındır Memur-Sen Genel Başkanı Soner Can Tufanoğlu, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Samsun Memursen Başkanı Hamdi Yıldız, Eğitim Bir- Sen 2 nolu şb. Başkanı Tevfik Demir, Sağlık-Sen şb. Başkanı İlyas Biçer, Bem Bir-Sen Sube Başkanı Savaş Gayretli Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretten oldukça memnun kaldığını ifade eden Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal "Ülkemizin yetkili sendikası Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve ekibini üniversitemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum. Karşılıklı sohbet ortamında güzel bir görüşme yapmış olduk. Başta Memur-Sen Genel Başkanı ve (Eğitim Bir Sen Genel Başkanı) Ali Yalçın olmak üzere ziyarette bulunan başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Memur-Sen'e bağlı sendikaların şehrimizde göstermiş olduğu başarılı çalışmalarını takip ediyorum diyerek konuştu.

 

Memur-Sen Genel Başkanı ve Ali Yalçın'da OMÜ'nün her yönden etkin ve yetkin olarak ön plana çıkan önemli bir üniversite olduğuna değinerek: " Hem bir süre önce göreve gelen Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hem de sendikamızla birlikte üniversite arasında karşılıklı destek alışverişinden konuştuk. Verimli bir ziyaret oldu. Yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

 

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Sever'de OMÜ Rektörümüz sn. Prof. Dr. Yavuz Ünal'ın yapıcı uzlaşmacı ve saygın kişiliğiyle göreve geldiği günden bugüne gerek eğitim camiasında gerekse kamuoyunda takdir gördüğünü ifade ederek üniversite ile şehrin arasında kurulacak köprüde sivil toplum kuruluşlarının önemine işaret etti. Sever: "Sendikamızın bu anlamda elinden geleni yapacağından kuşkunuz olmasın" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.