Mehmet Kurt'tan Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi İnşaatına ziyaret

SAMSUN HABER Haber Girişi : 25 Nisan 2015 19:17
Mehmet Kurt'tan Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi İnşaatına ziyaret
Kavak İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi İnşaatını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kavak İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan 22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi İnşaatını da  ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi İnşaatı Yükseliyor

22. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt beraberinde Kavak Anadolu İmam hatip Lisesi Yaptırma Derneği Başkanı Ramazan Atıcı ve Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'le birlikte yapımı devam eden Kavak Anadolu Lisesi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Beş katlı bina olarak yapılacak olan kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi tamamlandığında 32 Dershanesi ile 960 öğrenciye hizmet verecek. 1450 metrekare alanda kurulan okul binası inşaatının teslimi 26.09.2015 tarihinde gerçekleşecek. Okul binasının tamamlanabilmesi için yaklaşık 4 milyon 150 bin TL. Harcanmış olacak.  Okul alanında ayrıca öğrenci yurdu ve kapalı spor alanları da yer alacak.

Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatı ile ilgili bilgi veren dernek başkanı Ramazan Atıcı okulun bölgedeki eğitim ve öğretime ciddi anlamda katkıda bulunacağını belirterek ; 'Bu okul yalnız Kavak İlçemizle birlikte bölgemizin de gururu olacaktır. İnşaatımıza ara vermeksizin gece gündüz çalışıyoruz. Bugüne kadar yanımızda olan ve katkılarını esirgemeyen hayırseverlerimize bu anlamda yardımcı olan siyasilerimize ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum' diyerek konuştu.

Mehmet Kurt; Kavak'ta büyük bir eksiklik daha tamamlanıyor.

22 Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Kurt'ta okulun eğitim ve öğretim için her türlü şartları yerine getirecek şekilde yapılmasından duyduğu sevinci dile getirerek; ' Kavak'ta büyük bir eksiklik daha tamamlanıyor. Kavak Anadolu İmam Hatip Lisesinin eğitim ve öğretime geçtikten sonra bölgenin çehresini değiştireceğini umuyorum.  İlçemize önemli ölçüde hareketlilikte sağlayacaktır. Baştan beri çalışmalarının yakın takipçisi olduğum okul inşaatının bu duruma gelmesi beni son derece memnun etti. Bu ziyaretimde büyük huzur buldum. Emek verenleri tebrik ediyor, hepsinden Allah Razı olsun diyorum' dedi.

Mehmet Kurt okul inşaatında çalışan usta ve işçilerle de sohbet ederek onlara moral verdi. 

Ziyarette Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de hazır bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.