LİVA EVLERİNDE ÖRNEK İFTAR YEMEĞİ

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 19 Mayıs 2019 18:08
LİVA EVLERİNDE ÖRNEK İFTAR YEMEĞİ
Ramazan Ayında komşuların bir araya gelerek açtığı iftarlardan birisi daha Samsun-İlkadım Liva Evlerinde yaşandı. Liva Evleri Apartman Yönetim Kurulu Başkanı İhsan İde'nin organize ettiği yemekte Apartman sakinleri bir araya geldi.
LİVA EVLERİNDE ÖRNEK İFTAR YEMEĞİ

Ramazan Ayında komşuların bir araya gelerek açtığı iftarlardan birisi daha Samsun-İlkadım Liva Evlerinde yaşandı. Liva Evleri Apartman Yönetim Kurulu Başkanı İhsan İde'nin organize ettiği yemekte Apartman sakinleri bir araya geldi.

Bu yıl ikincisi gerçekleşen İftar yemeğinde huzur içerisinde iftarlarını açan bina sakinlerinin mutlulukları yüzlerinden okundu. İftar yemeğine İlkadım Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı ve Samsun Yazarlar Derneği Ahmet Seven'de konuk olarak katıldı.   

Liva Evleri Apartman Yönetim Kurulu Başkanı İhsan İde : " Ramazan ayını dostluğun perçinlenmesi için fırsat aylarından birisi olarak görüyorum. Apartman komşularımız ile birlikte güzel bir iftar yemeği gerçekleştirdik. Samimiyet içerisinde geçen bu ortama katkıda bulundukları için İlkadım Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı ve Samsun Yazarlar Derneği Ahmet Seven'e teşekkür ediyorum. Ayrıca İftarımıza katılan Apartman Sakinlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor bu güzelliğin daim olmasını diliyorum. hepsinden Allah Razı olsun" diyerek konuştu.  

İhsan İde ayrıca yemeği hazırlayan Öz Bir Tat Lokantası sahibi Erol Kaygısız'a da leziz yemekleri için teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.