• İHSANBAŞKAN

Kılıçdaroğlu Terörist ve hainlere Arkadaş diyerek seslendi

SİYASET Haber Girişi : 02 Aralık 2015 22:20
Kılıçdaroğlu Terörist ve hainlere Arkadaş diyerek seslendi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tahir Elçi'nin PKK'lı teröristler tarafından öldürülmesinden sonra Diyarbakır Barosu'nu ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tahir Elçi'nin PKK'lı teröristler tarafından öldürülmesinden sonra Diyarbakır Barosu'nu ziyaret etti.

"BARİKATLARI KURAN ARKADAŞLAR"

Burada kameralar karşısına geçen Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da hendek kazanlara ve barikat kuranlara seslenerek "Barikatları kuran arkadaşlara diyorum ki lütfen vasiyeti yerine getirin." dedi.

Kılıçdaroğlu hendek kazanları 'arkadaş' olarak niteledi VİDEO

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları;

"Rahmetli barıştan yanaydı. Yollarda barikatların doğru olmadığını ifade ediyordu. Eğer bu vasiyetse buna herkesin uyması lazım. Barikatlar sorun çözmez, sorun yaratır. Siz belli sokakları, caddeleri kapatırsanız bu doğru değildir. Diyarbakırlı da ,İzmirli de bunu istemiyor.

"KALDIRIN ONLARI" DİYORUZ

Diyarbakır kadim bir kenttir. Bütün kültülerin izlerini bulabilirsiniz. Tarihi, edebiyatı vardır. Eğer siz bu kentin sokaklarını ayırırsanız, barikatlar kurarsanız bu kabul edilemez. Barikatları kuran arkadaşlar da o barikatları kaldırmalı, "kaldırın onları" diyoruz."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.