• İHSANBAŞKAN

KESMEN TURİZM ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

SAMSUN HABER Haber Girişi : 08 Şubat 2021 21:01
KESMEN TURİZM ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Kesmen Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci-Yazar Sami Kesmeni ziyaret etti.
Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven Kesmen Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci-Yazar Sami Kesmeni ziyaret etti.

Kesmen Turizm Hac, Umre ziyaretlerinin yanısıra ülkemizin önde gelen kültürel alanlarına da geziler düzenliyor. 

Samsunun Tarihi Kültürel ve İnanç Turizmi anlamında önemli bir potansiyele sahip olduğunu ancak tanıtımının eksik olduğunu ifade eden Ahmet Seven Kesmen Turizmin büyük bir açığı kapatmaya çalıştığını ifade etti. Seven: "Samsunun kültürel değerlerini ziyaret  programına alarak vatandaşlarımızın bu kıymetlerle buluşmasını sağlayan Kesmen Turizm bu alanda kendini kanıtlamaya devam etmektedir. Ziyaret ederek kendilerine teşekkür etmek istedim" dedi. 

Kesmen Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Eğitimci-Yazar Sami Kesmen de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek: " Çalışmalarımızın gözden kaçmadığını görmek bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu alanda başarılarımızı artırarak çoğaltmak istiyoruz. Aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi de bulunduğum Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'e ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Memnuniyet duydum" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nuri Arslan 08 Şubat 2021 00:00

    Yazarlar Derneği kıymetli başkanı sayın, Ahmet SEVEN'e teşekkür ederiz.