KAVKANDER'den KADEF'e Açıklama geldi

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 23 Haziran 2017 22:54
KAVKANDER'den KADEF'e Açıklama geldi
Kavkander Başkanı ve Yönetimi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun ve Kavaklıların yanında olduğunu duyurdu.
KAVKANDER'DEN SARICAOĞLU'NA DESTEK

Kavkander Başkanı ve Yönetimi Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun ve Kavaklıların yanında olduğunu duyurdu.

Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) tarafından düzenlenen iftar gecesinde protokolde bulunan  Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu'na selamlama yapması için söz hakkı verilmemesi üzerine KAVKANDER Dernek Başkanı Mustafa Tankal sert açıklamalarda bulundu.  

O kişi KADEF koltuğunda oturmamalıdır.

Kavak ve Mahalleleri Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı ve aynı zamanda Kavak Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Mustafa Tankal yapmış olduğu açıklamada; "Biz Kavkander olarak Samsun, İstanbul, Tekirdağ, Gebze, Bursa ve Türkiye'nin her yerinde bulunan Kavaklı hemşehrilerimizin ve ilçemizin adından söz ettiren Dernek Başkanlarımızı ve Yönetimlerini tebrik ediyor saygılarımı sunuyorum. 

Kasıt ve art niyet vardır
Biz  menfaatleri uğruna kendi Belediye Başkanını, Dernek Başkanlarını ve üyelerini yolda bırakanlar gibi de değiliz. Tabi ki onlarda haklı birilerinin ekmeği ile iftar programı vermeye kalkıştıkları için birilerinin kılıcını sallamak zorunda kalıyorlar. Halbuki Kavak'ta bir iftar programı değil on iftar programı verebilecek yürekli insanlar çoktur. Kavaklıları ön plana çıkartmamak için tercihlerini ilçemiz dışındaki insanlardan yana kullanan zihniyeti asla kabul etmiyoruz. Protokole  konuşma hakkı veriliyor geriye kalan bir kişiye konuşma hakkı vermiyor ve bu kişi art niyet olmadığını vurguluyor. Kusura bakmasın kimse çocuk değil. Bu kişi dernek başkanlığını yaptığın ilçenin belediye başkanı gerekirse orada kimseye söz hakkı verme ama o kişiye söz hakkı ver. Üstelik Kavak Belediye Başkanı bir selamlama konuşması için söz hakkı istemiş buna rağmen ısrarla söz hakkı verilmemiş. Kusura bakmayın o koltuk size bir numara büyük geliyor. Mazur görülecek bir tarafı yoktur" dedi.

Tankal açıklamalarının devamında;  

"Kavak Belediye Başkanına yapılan saygısızlığı şiddetle ve nefretle kınıyorum. 
Kavak Belediye Başkanı Kavak'ın Başkanıdır ve biz Kavkander olarak her zaman yanındayız ve saygı duyuyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.