Kavakta sorumlular suskun halk perişan

ŞİKAYET VAR Haber Girişi : 29 Temmuz 2016 12:10
Kavakta sorumlular suskun halk perişan
Kavak İlçe Merkezinde bulunan tavuk kümeslerinden gelen pis kokular Kavakta yaşayan vatandaşın şikayetlerine sebep oluyor.
KAVAK S.O.S VERİYOR BEYLER
SİZ FOTO ÇEKTİRMEYE DEVAM EDİN
STK'lar SİZ NE İŞ YAPARSINIZ?

Kavak İlçe Merkezinde bulunan tavuk kümeslerinden gelen pis kokular Kavakta yaşayan vatandaşın şikayetlerine sebep oluyor.


SAĞLIĞIMIZ TEHLİKEDE 

Yaz günü penceremizi açamıyoruz diyen vatandaşlar Kavağımızı bu hale getirenleri Allaha havale ediyoruz. Çünkü sorumlular sorumluluklarının gereğini yapmıyor. Artık canımız yandı. Kavak yaşanmaz hale geldi. Hiç bir ilçede böyle bir uygulama bulamazsınız. Kavakın kaderi bu mu? kimse bu işe el atmıyor. Sağlığımız tehlikede. Tavuk çiftlikleri merkeze kadar girmiş. İlçe merkezinde Tavuk çiftliği kurulması aslında yasak. Bu yasak delinmiş. Mahalli idareler suskun...Buralar nasıl ruhsat aldı. kimler ruhsat verdi?

Bu kümeslerin atıkları nereye gidiyor? Havaya suya karışıyor. Onbinlerce ölü tavuk nerelere atılıp gömülüyor? 

Vatandaşlar Yerel yöneticilerin halkı uyutmak yerine hakkını aramaya çalışsınlar. Halk her şeyin farkında diyerek tepkilerini dile getiriyorlar. 

SAMSUNLU FEHMİ'DEN DE TEPKİ GELDİ

KAVAK KÜMESLERDEN GELEN PİS KOKU VE ATIKLARDAN YAŞANMAZ HALE GELDİ


SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞIYOR

 Konu Çevre Bakanlığına gidiyor...

RUHSAT VERENLER SUSANLAR SAĞLIĞIMIZI TEHLİKEYE ATANLAR...


ŞİKAYETLER ARTIYOR 
İMZA KAMPANYASI BAŞLATILACAK
KAVAK'IN SAHİBİ YOK MU? BELEDİYE YÖNETİCİSİ NEDEN SUSKUN

Samsunun  Yıldızı program Yapımcısı Ses Sanatçısı Samsunlu Fehmi'den Tepki geldi...Sanatçı tepkisi sosyal medyada işte böyle dile getirdi...

Kava'ta Tavuk kümeslerinden gelen kotu kokulardan duydugum rahatsizlik haber olmus. Helal olsun duyarli vatandaslara demekki yalniz ben rahatsiz değilmişím.Bu arada bir dip not: Kavak'lı hemşehrilerimiz bu konuya yeterince tepkisini gösteremiyor, acaba cekindikleri birilerimi var.


Kavak'ın tertemiz havasini şehrin merkezine kurduklari tavuk kümesleri ile bozanları, gecenin bu saatinde kokudan insanların balkonlarin da oturmalarina ve disarida gezmelerine engel olanlari, Şehre saldiklari pis kokular la insanları rahatsız ve perisan edenleri Allah'a havale ediyorum. Bu insanlara ben hakkimi helal etmiyorum. Biz buraya memleketimin havasi guzel ve huzurlu bir yer diye geldik. Birilerinin pis kokusunu cekmeye degil.

Halka şirin görünme yarışından vazgeçin. Sorumluluğunuzun gereğini yapın

YORUMLAR GELİYOR


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.