Kavak'ta kurulan KAVKANDER'in açılışı yapılacak

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 22 Temmuz 2015 09:55
Kavak'ta kurulan  KAVKANDER'in açılışı yapılacak
Kavak'ta kurulan Kısa adı KAVKANDER olan Kavak Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği açılış için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Haber: Samsunbulten.com
Kavak'ta kurulan ve kısa adı KAVKANDER olan Kavak Mahalleleri Kültür Eğitim Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği açılış için tüm hazırlıklarını tamamladı. 

Kavak İlçe sınırları içerisinde bulunan mahallelerin Muhtarları ve Derneklerinin temsilcileriyle istişare yaparak ortak akıl üretip bunlara birlikte çözüm yolları bulmayı planlama amacıyla kurulan derneğin açılışı 23.07.2015 perşembe günü saat 13.00'de açılışı gerçekleşecek. 


VEYSEL AYDIN: İLÇEMİZDEKİ SORUNLARI BİRLİKTE TESPİT EDİP  ORTAK AKIL İLE ÇÖZÜME KAVUŞTURMAYI PLANLIYORUZ

Dernek Başkanı Veysel Aydın ; ' Derneğimiz Sivil Toplum anlayışı çerçevesinde sivil vatandaşlarımızla bir araya gelecek sorunları tespit edip bir havuzda toplayacaktır. Eğitimden Kalkınmaya vatandaşlarımız arasında yardımlaşmaya kadar geniş alanda hizmet yapmayı düşünüyoruz. Daha bir çok konuda İlçemize önemli katkılarda bulunacağına inandığımız derneğimizin açılışına Kavak İlçemiz ve ilçe dışından tüm halkımızı bekliyoruz. Bu güzel günümüze hepiniz davetlisiniz' dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.