Kavak Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Üretiminde İddialı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 09 Ekim 2021 22:09
Kavak Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Üretiminde İddialı
Kavakta Lavanta - Kuşburnu - Salep olarak 3 gün süren eğitim programı yoğun katılımla gerçekleşti.

Kavak Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Üretiminde İddialı


Leader Tedbiri Yerel Kalkınma Stratejimiz kapsamında Kavak Yerel Eylem Grubu ve Kavak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile ‘Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Sürdürülebilir Olarak Üretilmesi, Toplanması ve Katma Değeri Arttırılarak İlçe Ekonomisine Kazandırılması için yöre halkına eğitim ve bilinçlendirme çalışmalarının düzenlenmesi ' adlı eğitim programı sona erdi.


Lavanta - Kuşburnu - Salep olarak 3 gün süren eğitim programı yoğun katılımla gerçekleşti.


Kavak Yerel Eylem Grubu (YEG) Müdürü Ebru Akman yaptığı açıklamada:


“Programımıza katılan Sayın Kaymakamımız Ömer SAYGILI, Kavak YEG Dernek Başkanımız Sayın Belediye Başkanımız İbrahim SARICAOĞLU, Kavak YEG Başkan Yardımcımız KADEF Başkanımız Bayram ERİŞGİN, İlçe Emniyet Müdürümüz Seyfettin GÜVELİ, Kavak YEG Yönetim Kurulu Üyelerimiz Mehmet GÜNGÖR ve Kenan YILDIRIM, Muhtarlarımız, Üreticilerimiz, Üretmek isteyen ve bu konuda bilgi almak İçin gelen tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. 

İlçemizde Sürdürülebilir kalkınma İçin yerel kalkınma stratejimizi uygularken sizlerle birlikte adımlarımızı atmak bizler için çok değerli.

İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Ergin Taş ve Ziraat Mühendislerimiz ile istişareli olarak eğitimlerimiz devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.