• İHSANBAŞKAN

KAVAK'TA CUMHUR İTTİFAKINDAN ÖRNEK DAYANIŞMA

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 14 Şubat 2019 10:24
KAVAK'TA CUMHUR İTTİFAKINDAN ÖRNEK DAYANIŞMA
Yaklaşan yerel Seçimler öncesi Cumhur İttifakı ile seçime gidilen Kavak'ta AK Parti ve MHP'nin ortaya koyduğu birlik beraberlik ve dayanışma örneği hayran bırakıyor.
KAVAK'TA CUMHUR İTTİFAKINDAN ÖRNEK DAYANIŞMA

Yaklaşan yerel Seçimler öncesi  Cumhur İttifakı ile seçime gidilen Kavak'ta AK Parti ve MHP'nin ortaya koyduğu birlik beraberlik ve dayanışma örneği hayran bırakıyor.
 
Bunun son örneği Milliyetçi Hareket Partisi Kavak İlçe Başkanlığı tarafından Kavak Kardelen Düğün Salonunda Düzenlenen ‘’50.Yıl Kutlama Programına’’ da yansıdı.

Coşku ve heyecan dolu anların damga vurduğu programa Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ve yönetimi ile birlikte katıldı.

MHP Kavak İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen geceye Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Sayın Abdullah Karapıçak, Kavak MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber,  Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Aslan Kösef, Kavak Ülkü Ocakları Başkanı Fuat Şahinkaya, MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SARICAOĞLUNDAN TEŞEKKÜR
Kavak Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı ve Cumhur İttifakının ortak adayı İbrahim Sarıcaoğlu gördüğü tablodan dolayı duygularını dile getirerek teşekkür etti.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.