KAVAK’TA BAŞKAN MUSTAFA DEMİR’E SEVGİ GÖSTERİSİ

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Eylül 2021 21:10
KAVAK’TA  BAŞKAN MUSTAFA DEMİR’E SEVGİ GÖSTERİSİ
Kavak’ta gittiği her yerde ilgi ve sevgi ile karşılanan Demir biz hem hizmet yapacağız hem de gönülden gönle yol kuracağız. Kavak’ta gösterilen teveccüh beni çok mutlu etti diyerek konuştu.

KAVAK’TA  B.ŞKAN MUSTAFA DEMİR’E SEVGİ GÖSTERİSİ


Bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Kavak İlçesine gelen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye Meclis üyeleri, Büyükşehir Fen İşleri ve Kavak SASKİ Müdürleri ve  vatandaşlar tarafından dörtyol mevkiinde coşkuyla karşılandı.


Gün boyu ziyaretlerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Belediye Meclis Üyeleri eşlik etti.


İlk olarak Bükceğiz Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Demir sohbet edip taleplerini dinledi. Hizmet yolunda durmak yok çalışmaya devam diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir Karlı- Bükceğiz'de sathi kaplaması yapılan 5 bin 600 metrelik yolda incelemelerde bulundu.


Daha sonra sırasıyla Beybesli Mahallesinde yapılan yeni yolun açılışı dualarla gerçekleştirildi. Demir açılışta: “ Biz hizmet yapmaya geldik.  Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip eylesin. Şehrimize ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun.  Hizmet için durmak yok çalışmaya devam” dedi.


Demir buradan Karadağ Mahallesinde yapılan 3 bin 600 metrelik yol üzerinde incelemelerde bulundu.


BAŞKAN DEMİR'LE GURUR DUYUYORUZ


Vatandaşlar köylerine yapılan yatırımdan mutlu olduklarını ifade ederek:  "Başkanımız Mustafa Demir'le gurur duyuyoruz" dediler. 


Demir sırasıyla eski Toptepe Mahallesinde yapımı tamamlanan yolun da açılışını yine Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşların katılımıyla yaptı.


MUSTAFA DEMİR KAVAK’TA MORAL DEPOLADI


Mustafa Demir açılıştan sonra Toptepe Mahallesinde Belediye Meclis Üyesi Mert Erman Candemir'in dedesi Kavak eski Belediye Başkanı Ahmet Altan ve Prof Dr. Orhan Arslan ile biraraya geldi. Bir süre sohbet yapan Demir burada moral depolayarak Kapuhayat Mahallesi sakinleriyle buluştu. Mahalle Muhtarımız Mehmet Candemir ve köy halkı hizmetlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Demirle hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kavak’ta gittiği her yerde ilgi ve sevgi ile karşılanan Demir biz hem hizmet yapacağız hem de gönülden gönle yol kuracağız. Kavak’ta gösterilen teveccüh beni çok mutlu etti diyerek konuştu.


SARICAOĞLUNDAN DEMİR’E TEŞEKKÜR


Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’ de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ve Belediye Meclis Üyelerimizle yol çalışmaları devam eden mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek sohbet edip bizlerden talep arzularını dinledik. Hizmet için durmak yok çalışmaya devam. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e ilçem adına çok teşekkür ediyorum dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.