Kavak Süleymandağında Sarıcaoğlu'na coşkulu karşılama

SAMSUN HABER Haber Girişi : 03 Eylül 2021 21:14
Kavak Süleymandağında Sarıcaoğlu'na coşkulu karşılama
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Kavak Şube Müdürü Buğra Usta, SASKİ Müdürü Erol Pepeç, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Sarıoğlu, Abdullah Öksüz ile Bayraklı Mahallesi Süleymandağında vatandaşlarla bir ara
Süleymandağında Sarıcaoğlu'na coşkulu karşılama

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Kavak Şube Müdürü Buğra Usta, SASKİ Müdürü Erol Pepeç, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Sarıoğlu, Abdullah Öksüz ile Bayraklı Mahallesi Süleymandağında vatandaşlarla bir araya geldi.

Sarıcaoğlu çalışmaları hakkında bilgi verip, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. 

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu mahalle sakinlerine teşekkür etti.
 
Sarıcaoğlu: Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Kavak Şube Müdürümüz Buğra Usta, SASKİ Müdürümüz Erol Pepeç, Belediye Meclis Üyelerimiz Mustafa Sarıoğlu, Abdullah Öksüz ile Bayraklı Mahallemiz Süleymandağı’nda hemşerilerimizle bir araya geldik. Çalışmalarımız hakkında bilgi verip, istek ve taleplerini dinledik. Muhtarımız Duran Erözker ve mahalle sakinlerimize yakın ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim. Dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.