• İHSANBAŞKAN

KAVAK KAYMAKAMI ÖMER SAYGILI'DAN BAYRAM MESAJI

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Mayıs 2021 19:06
KAVAK KAYMAKAMI ÖMER SAYGILI'DAN BAYRAM MESAJI
Kavak Kaymakam Ömer Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kavak Kaymakam Ömer Saygılı, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. 


Saygılı, mesajında, bayramların mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlıkların unutulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı müstesna günler olduğuna işaret etti. 


Kavak Kaymakam Ömer Saygılı:
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan "tam kapanma" dolayısıyla bu yıl Ramazan Bayramının evlerde geçirileceğini belirten Saygılı, şunları kaydetti: "Halkımız ikinci kez alıştığımız ve hak ettiği kalabalık ziyaretlerden uzak olacak. Temennimiz, içinde bulunduğumuz bu mukaddes atmosferin, tüm inananlar için bütün güzelliklerin yaşanmasına vesile olmasıdır. Biliyoruz ki bugünleri de geride bırakacak, daha nice güzel ve mutlu günlerde hep birlikte olacak, büyüklerimizin ellerinizden öpecek ve kucaklaşacağız. Bu güzel bayramı, bugün vatanımızda huzur içerisinde idrak etmemizi, ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal etmiş kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Ramazan Bayramının ülkemize ve İslam alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyorum." Dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.