• İHSANBAŞKAN

KAVAK KARARINI VERDİ: 'VAKİT TÜRKİYE VAKTİ'

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 14 Haziran 2018 01:37
KAVAK KARARINI VERDİ: 'VAKİT TÜRKİYE VAKTİ'
Seçim çalışmaları için Kavak'ta esnaf ziyaretinde bulunan Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz Kavak'ta moral depoladı.
24 Haziran Seçimleri öncesi seçim çalışmaları için Kavak'ta esnaf ziyaretinde bulunan Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz Kavak'ta moral depoladı. 

Kavaklılar Yusuf Ziya Yılmazı oylarımız Cumhur İttifakına, güçlü bir Türkiye için Ak Partiye şimdi 'Vakit Türkiye Vakti ' diyerek karşıladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz'ın esnaf ziyaretine Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak AK Parti Başkanı Osman Atlı Belediye ve Meclis Üyeleri katıldı.

YILMAZ: KAVAK OSB HEM KAVAĞIN HEM DE SAMSUNUN PARLAYAN YILDIZIDIR

Organize Sanayi Bölgesinde hem ziyaret hem de incelemelerde bulunan Yılmaz Kavak Organize Sanayi Bölgesinin hem Kavak hem de Samsunun parlayan yıldızı olduğunu ifade ederek: ' Kavak daha da gelişecek. bu gelişmelerin önünü daha da açmak gerek. Ben bu işin takipçisi olacağım. Her yeri adım adım biliyorum. Adım gibi biliyorum. Kavaklılar çalışkan ve samimi insanlardır. Ayrıca başarılı çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Kardeşim İbrahim Sarıcaoğlu'na teşekkür ediyorum. ' dedi. 

KAVAKLILAR KARARINI VERDİ: VAKİT TÜRKİYE VAKTİ 

Daha sonra İlçe esnafını da ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz'ı esnaflar coşku ve heyecanla karşıladılar. Gitti her yerde oylarımız Cumhur İttifakına, güçlü bir Türkiye için AK Partiye. Şimdi 'Vakit Türkiye Vakti ' merak etmeyin Kavak üzerine düşeni yapacaktır. Biz ülkemizin yaşadığı zor günlerde yine cumhurbaşkanımızın yanındayız. AK Partimizin yanındayız. Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'nun gayretlerini de boşa çıkarmayacağız dediler.

YILMAZ KAVAKTA MORAL DEPOLADI

Ziyaretlerde büyük moral depolayan Yusuf Ziya Yılmaz Kavaklılar işin ciddiyetinin farkında. Ben herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberliğinizin daim olmasını temenni ediyorum diyerek  ilçeden mutlu olarak ayrıldığı görüldü.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.