Kavak İlçesi Göçebe Derneğinden muhteşem İftar buluşması

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 19 Haziran 2017 11:59
Kavak İlçesi Göçebe Derneğinden muhteşem  İftar buluşması
Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneğinin Göçebe Köyünde tertiplediği geleneksel iftar yemeği Samsun ve Kavak'tan çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
 Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneğinin Göçebe Köyünde tertiplediği geleneksel iftar yemeği Samsun ve Kavak'tan  çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan iftar programına Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Kavak Ziraat Odası Başkanı Süleyman Aslankaya, AK Parti eski ilçe başkanı Üzeyir Başkaya, KAVKANDER Başkanı Mustafa Tankal-Yönetim Kurulu Üyeleri , Bem Bir Sen Samsun Şube Başkanı ve Dernek Başkan Yardımcısı Nurettin Sever, Köy Muhtarı Aydın Akça, Sivil Toplum kuruluşları Temsilcileri Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven ve vatandaşlar katıldı.

İftar programında Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven birer konuşma yaptılar.

Yemekten sonra davetlilere çay ve dondurma ikramı yapıldı. 

Sarıcaoğlu: Göçebe Mahallemizin Birlik ve Beraberliği bize gurur veriyor
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu yaptığı konuşmada; "Göçebe Mahallemizin Birlik ve Beraberliği bize gurur veriyor. Gerek Kavak gerekse Samsunda başarılı çalışmalarını görüp sevindiğimiz Göçebe Mahallesi Derneğimizin Geleneksel İftarına bu yılda katılarak onur duydum. Allah bu birlikteliğinizi bozmasın. Burada gösterdiğiniz birlik ve beraberlik  vatanımıza milletimize göz koyan hainlere de verilmiş en güzel cevaptır. Sizlerle birlikte emin ve güvenilir adımlarla yolumuza devam etmenin kıvancını yaşıyorum. İftar programını düzenleyen başta derneğimiz olmak üzere sizlere içten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

Seven: Baba ocağı çınarın kökleri gibidir
Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven'de yaptığı konuşmada böyle anlamlı ve unutulmaz bir güne emek veren katkıda bulunan Göçebe Köyü dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve vatandaşlara teşekkür etti. Seven; " Baba ocağı bir çınarın kökleri gibidir. Sizler o kökler üzerinde gelişen gövde ve dallar gibisiniz. her birimiz ülkemizin çeşitli yerlerinde olsak ta bu köklerden kopmayacak birliğimizi sürdüreceğiz. Vatan millet ve bayrak sevdalısı Göçebe Köyü sakinlerimize bu vesile ile bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" dedi.  

DERNEK YÖNETİM KURULUNDAN TEŞEKKÜR
KAVAK GÖÇEBE MAHALLESİ DERNEĞİMİZİN TERTİPLEDİĞİ GELENEKSEL İFTAR PROGRAMIMIZA KATILARAK ONURLANDIRAN KAVAK BELEDİYE BAŞKANIMIZ İBRAHİM SARICAOĞLU'NA, BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZE, KAVKANDER BAŞKANI MUSTAFA TANKAL ve YÖNETİM KURULUNA, MUHTARIMIZ AYDIN AKÇA'YA BEM-BİR SEN SAMSUN ŞUBE BAŞKANI (GÖÇEBE DERN. BŞK YRD) NURETTİN SEVER'E , GÖÇEBE MAHALLESİ İMAM HATİBİMİZ NURİ BATKAL'A, ZİRAAT ODASI BAŞKANI SÜLEYMAN ASLANKAYA'YA, SİYASİ PARTİ ve SİVİL TOPLUM KURULUŞU TEMSİLCİLERİNE GÖÇEBE MAHALLESİ DERNEĞİMİZİN YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE - DEĞERLİ KÖY HALKIMIZA BİZE BAYRAM HAVASI İÇERİSİNDE İFTAR YAŞATAN DOSTLARIMIZA DAVETİMİZE KATILIMLARINDAN DOLAYI ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. 

KAVAK İLÇESİ GÖÇEBE MAHALLESİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.