Kavak İlçe Gençlik Sporcusu Arslan Demir Avrupa Şampiyonu oldu

SPOR Haber Girişi : 28 Ağustos 2021 12:35
Kavak İlçe Gençlik Sporcusu Arslan Demir Avrupa Şampiyonu oldu
24-27 Ağustos 2021 Tarihinde Estonya Tallinde yapılan Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Kavak İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Samsun Tohm sporcusu Arslan Demir 68 kg Avrupa Şampiyonu oldu.
KAVAK'A BİR AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU DAHA GELDİ

24-27 Ağustos 2021 Tarihinde Estonya Tallinde yapılan Ümitler Avrupa Taekwondo Şampiyonasında Kavak İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Samsun Tohm sporcusu Arslan Demir 68 kg Avrupa Şampiyonu oldu.

Arslan DEMİR: Hep birlikte Türkün Gücünü gösterdik

Şampiyonlar yetiştirmekle bilinen Spor hocası Nazım Demirci'nin Öğrencisi olan Arslan Demir : Zorlu bir mücadeleden sonra elde ettiğim başarıyı milletime armağan ediyorum. Güçlü rakiplerime karşı bir kez daha Türkün gücünü göstermekten son derece mutluyum. Beni yetiştiren hocalarıma ve bu imkanları veren devletime saygı ve minnet borçluyum diyerek konuştu.

Nazım DEMİRCİ: Azim ve mücadelenin zaferi

Spor antrenörü Nazım Demirci'de : " Sporcularımızın elde ettiği başarılarla gurur duyuyorum. Onlar yetişen gençliğin önünde güzel bir örnek olarak duruyorlar. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da yine hep birlikte gurur duyacağımız uluslararası başarılara imza atacağımızdan kimse endişe etmesin. Ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu başarılar o büyük mücadelenin karşılığı olarak görüyorum. Önümüz açan destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.