Kavak/Göçebe Mahallesi Sakinlerinden Görkemli Bayram Şenliği

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 18 Temmuz 2015 23:18
Kavak/Göçebe Mahallesi Sakinlerinden Görkemli Bayram Şenliği
Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği tarafından bu yıl ilki gerçekleştiren Bayram Şenliği görkemli geçti.
Kavak İlçesine bağlı Göçebe Mahallesi Sakinleri Bayram Şenliğinde bir araya geldiler

GÖÇEBE'LİLERDEN MUHTEŞEM BULUŞMA

Kavak İlçesi Göçebe Mahallesi Derneği tarafından bu yıl ilki gerçekleştiren Bayram Şenliği görkemli geçti.

Çok sayıda Göçebe Mahallesi sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen şenlikte bir araya gelen Göçebeliler birbirleriyle hasret giderme imkanı buldular.

Nide İlahi Ekibinin icre ettiği ezgilerle duygusal anlara sahne olan şenlikte çok sayıda mahalle sakini yakınlarıyla bayramlaşmanın huzurunu yaşadılar. 

Ahmet Seven; Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için anlayışıyla hareket ediyoruz

Şenlikte bir konuşma yapan Göçebe Mahallesi Derneği Başkanı Ahmet Seven; ' Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz ve bu yıl 1.si yapılan Göçebe Bayram Şenliğimiz yoğun bir katılımla gerçekleşti. Başta Dernek Yönetim Kurulumuza, üyelerimize, günümüze renk katan Nida İlahi Ekibine, emeği geçenlere ve katılımlarıyla bizleri onurlandıran hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birimiz hepimiz hepimiz birimiz için anlayışıyla hareket edeceğiz  ' dedi.

Nurettin Sever; Birlikte karar alıp birlikte çözüm üreteceğiz

Göçebe Mahallesi Derneği Başkan Yardımcısı Nurettin Sever'de yaptığı konuşmada bayram şenliğinin hemşehriler arasında birlik ve beraberlik duygularını geliştirdiği dost ve akrabaların birbirleriyle görüşüp bağların kuvvetlenmesine sebep olduğunu vurgulayarak; ' Derneğimizin daha güçlü olmasını istiyorsak hem üye sayısını artırmak hem de faaliyetlerine yardımcı olmak zorundayız. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Bundan böyle köyümüzle ilgili sorunları birlikte tespit edip ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte karar alarak birlikte yapmaya çalışacağız' dedi.

Aydın Akça; Dernek faaliyetlerinin daima yanında olacağım

Göçebe Mahallesi Muhtarı Aydın Akça' da ; ' Mahallemiz adına Derneğimizin kurulmuş olması bizi son derece sevindirmiştir. Ben muhtar olarak derneğimizin yanındayım. Şahsıma ne düşerse göreve hazırım. Muhtar olarak çalışmalardan da son derece memnunum. Köyümüze hayırlı olsun. Katkısı geçenleri kutluyor teşekkür ediyorum' diyerek konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.