Kavak Göçebe Mahallesi Derneği kuruluyor

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 05 Nisan 2015 21:39
Kavak Göçebe Mahallesi Derneği kuruluyor
Kavak İlçesinin eski köylerinden olup kendisine bağlı 5 mahallesi bulunun Göçebe (köyü) Mahallesi için dernek kuruluyor.
 Kavak Göçebe Mahallesi Derneği kuruluyor

Samsun-Kavak İlçesinin eski köylerinden olup kendisine bağlı 5 mahallesi bulunun Göçebe (köyü) Mahallesi için dernek kuruluyor.

Samsunun Kavak İlçesine bağlı Göçebe Mahallesi Derneği kuruluş çalışmaları başladı. Dernek kuruluşu için Kavak Dernekler Federasyonu (KADEF) Toplantı Salonunda bir araya gelen Ahmet SEVEN, Nurettin SEVER, Sefer YILMAZ, Hikmet BİŞİ, Arif KATKICI, Maksut KARAGÖZ, Nefattin SEVEN, Seyit KARAGÖZ, Mevlüt KARAGÖZ, Aziz KARAGÖZ, Necmettin SEVEN, Şerafet KARAGÖZ, Nurettin SEVEN, Mehmet YILMAZ, Hakkı KARAGÖZ, Mustafa SEVEN, Necip KARAGÖZ ilk istişare toplantısını yaptılar.

Toplantıya katılanlar bundan böyle dernek çatısı altında faaliyet göstereceklerini söyleyerek iyi ve kötü günde hep birlikte hareket edeceğiz  çalışmalarımız şimdiden hayırlı olsun dediler.

İstişare toplantısında Göçebe Mahallesi Derneğini kurma kararı alan heyet bir sonraki toplantıda gerekli evrakları tanzim ederek Samsun İl Dernekler Müdürlüğüne teslim etmeyi düşünüyorlar.

Göçebe Köyü Derneği kurulduktan sonra ilk iş olarak önümüzdeki aylarda Türkiye'nin çeşitli yerlerinde yaşayan Göçebe Köyü sakinlerini bir araya getirerek tanışıp kaynaşmayı gerçekleştirmek için şenlik yapmayı hedefliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.