• İHSANBAŞKAN

Kavak Divanbaşı Köyü Derneğinde görev değişimi

SAMSUN HABER Haber Girişi : 20 Aralık 2021 10:20
Kavak Divanbaşı Köyü Derneğinde görev değişimi
Merkezi Samsunda bulunan Kavak İlçesi Divanbaşı Derneğinin 8. Olağan Genel Kurul toplantısı dernek binasında gerçekleştirildi.
Merkezi Samsunda bulunan Kavak İlçesi Divanbaşı Derneğinin 8. Olağan Genel Kurul toplantısı dernek binasında gerçekleştirildi.

Tek liste ile gidilen seçim sonucunda Bekir Taştekin Divanbaşı Köyü derneği Başkanlığına seçildi.

Başkanlığa seçilen Divanbaşı Derneği Bekir Taştekin: Birlik ve beraberlik mesajı veren bir konuşma yaptı. Taştekin:" Samsunda saygın bir derneğimiz ve üyelerimiz var. Maksadımız Köyümüze en güzel hizmeti yapabilmektir. Hep birlikte el ele gayret göstermeye çalışacağız. Hem köyümüzde hem de şehrimizde sahip olduğumuz bu saygınlığa kimsenin gölge düşürmeye hakkı yoktur. buna asla müsaade etmeyeceğiz. Görevi kendisinden devraldığımız başkanımız Sezahattin Temürkıran'a bugüne kadar yaptığı çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. bu bir bayrak yarışıdır" diyerek konuştu. 

Divanbaşı Derneği eski başkanı Sezahattin Temürkıran'da bugüne kadar emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti. Yeni başkana görevinde hayırlı ve başarılı çalışmalar dileğinde bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.