• İHSANBAŞKAN

Kavak-Divanbaşı Derneğinden Kongreye davet

SAMSUN HABER Haber Girişi : 16 Aralık 2021 10:58
Kavak-Divanbaşı Derneğinden Kongreye davet
Merkezi Samsunda bulanan DİVANBAŞI KÜLTÜR YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ'nin 8. Olağan Genel Kurul toplantısı 19.12.2021 Pazar günü saat 13:00 de gerçekleşecek.

 Merkezi Samsunda bulanan Divanbaşı Kültür yardımlaşma ve dayanışma derneği'nin 8. Olağan Genel Kurul toplantısı  19.12.2021 Pazar günü saat 13:00 de Çatalarmut Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi No:86/2  İlkadım/Samsun adresindeki Divanbaşı Derneğinin toplantı salonunda yapılacak.

 

Dernek Başkanı Sezahattin Temürkıran: "Derneğimizin kurulduğu günden bugüne hep birlikte güzel çalışmalara imza attık. Köyümüze faydalı hizmetler kazandırdık. Samsunda önemli bir konuma getirdik. Hemşehrilerimiz arasında kaynaşma ve dayanışmayı sağladık. Bu anlamda katkıda bulanan emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik beraberlik ve dostluk atmosferi içerisinde gerçekleşecek olan kongremize tüm üye ve dostlarımızı davet ediyoruz" dedi.

 

8. OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

 

DİVANBAŞI Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısı  19.12.2021 Pazar günü saat 13:00 de Çatalarmut Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi No:86/2  İlkadım/Samsun adresindeki Divanbaşı Derneğini toplantı salonunda yapılacaktır.

 

 Birinci toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı 26.12.2021  Pazar günü aynı gündemle aynı yer ve saatte yapılacaktır.

 

GÜNDEM:

 

1- Açılış ve Yoklama

 

2- Divan Teşekkülü, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

 

3- Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet raporunun okunması ve ibrası

 

4- Tahmini Bütçenin Okunması ve ibrası

 

5- Önergelerin gündeme alınması

 

6- Yönetim ve Denetim Kurulunun seçimi

 

7- Dilek ve Temenniler

 

8- Kapanış


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.