• İHSANBAŞKAN

KADEF'TEN MHP YE İADEYİ ZİYARET

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 20 Nisan 2013 21:58
KADEF'TEN MHP YE İADEYİ ZİYARET
MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, kendilerine iade-i ziyarette bulunan KADEF'e kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi
MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç, kendilerine iade-i ziyarette bulunan KADEF'e kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi

 
Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısı'nın ardından çalışmalarına hız veren Op.Dr. Yılmaz Karagöz Başkanlığındaki KADEF Yönetim Kurulu, MHP Samsun İl Başkanlığına iade-i ziyarette bulundu. MHP İl Başkanı Şaban Kılıç tarafından sıcak bir şekilde karşılanan KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz ve Yönetim Kurulu yaptıkları çalışmalar hakkında Kılıç'ı bilgilendirdi. 

 
AYNI DAVRANABİLME KABİLİYETİ VAR
KADEF'in bünyesinde her siyasi partiye üye insanlar olduğunu vurgulayan KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagöz, "Biz Kavaklıları temsil eden bir kurumuz. Haliyle Kavak toplumu ne ise biz de oyuz. Aynı şeyleri düşünenler arasında anlaşma olur. Biz 10 binin üzerinde üyesi bulunan bir aileyiz ve yüzde 90'ımız aynı davranabilme kabiliyetine sahibiz" diye konuştu. 

 
ORTAK DÜŞÜNCE YANSITILIYOR
KADEF ile ortaya çıkan birliktelik ruhunun beraberinde güzel bir hasleti de topluma kazandırdığını ifade eden Karagöz, "Hayatı boyunca karşıt siyasi parti ile bir araya gelmeyen insanlar artık zıt görüşte olmalarına rağmen birbirleri ile bir araya gelmekte. Kavaklılar gelinen noktada kendi aralarında siyasi görüş ayrılıklarını aşmış bulunuyor. KADEF olarak biz Kavak ve Samsun insanının ortak düşüncesini yansıtıyoruz. Bu konuda en ufak bir çatlağa izin vermedik, vermeyeceğiz de" diye konuştu. 

 
GERÇEK TEFERRUATTA
Hayatı boyunca inanmadığı hiçbir şeyi söylemediğini vurgulayan Karagöz, "Allah'a şükür doğru bildiklerimizi de söylemekten geri durmuyoruz. Bir şeyin gerçek zenginliği o şeyin teferruatındadır. Görmek demek teferruatı incelemek yeniden bir bakışla bütünü birden kavramak  demektir. O nedenle gerek siyasetçilerin gerekse yerel yöneticilerin Samsun'un bütününü görebilmesi için Kavaklının, Havzalının, Çarşambalının farkında olması lazım. Bizim bu birlikteliğimiz Kavaklıların farkına varılmasını sağlamıştır. Temennim Samsun'daki diğer hemşehri gruplarının da bizim gibi örgütlenmeleri. Samsun olarak kabuğumuzu ancak bu şekilde kırabiliriz" şeklinde konuştu. 

 
MESAJ ALINDI
Karagöz'ün anlayana çok ince mesajlar verdiğini belirten MHP Samsun İl Başkanı Şaban Kılıç ise, "KADEF Başkanımızın verdiği mesajların tarafımızdan gayet açık ve net olarak anlaşıldığını belirtmek isterim. MHP olarak Samsuna ve Samsunlulara duyarlı olduk ve olmaya da çalışıyoruz. Samsun'daki sivil toplum kuruluşları ile sık sık bir araya gelmeye çalışıyoruz. KADEF gibi aynı davranabilme kabiliyetine sahip büyük bir camianın lideri Sayın Karagöz'ün tavsiyeleri bizim için önemlidir. Biz Samsun'a ve Samsunlulara hizmet etme konusunda samimiyiz. Çünkü hepimiz aynı tavanın balığıyız. Samsun'a hizmet aynı zamanda kendimize, çoluk çocuğumuza hizmettir. Tabiki hayat insanların kafalarında tasarladığı gibi şekillenmiyor. İnşallah bu aziz millete en iyi hizmeti vermeyi başarırız. Samsun'un en güçlü sivil toplum kuruluşlarından olan KADEF'e kapılarımızın sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim" diye konuştu.

 
MHP'DEN YOĞUN İLGİ
MHP İl Başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete yoğun ilgi gösteren MHP'de İl Başkanı Şaban Kılıç'ın yanı sıra, Türk Ocakları Başkanı Kaya Tuncer Çağlayan, MHP İl Başkan Yardımcıları İlyas Cinsoy, Süleyman Orhan, Refaattin Karaca, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Kemal Yeşilyurt, İsa Elibol, Hüsamettin Baş, Kamil Çakırtaş hazır bulundu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.