KADEFLİ KADINLARDAN ÖRNEK DUYARLILIK

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 10 Mart 2014 21:58
KADEFLİ KADINLARDAN ÖRNEK DUYARLILIK
Kadef Kadın Kolları tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel "Engel-siz-siniz" isimli sosyal duyarlılık projesi kapsamında bugün düzenlenen etkinlik ile tam 9 engelli kardeşimize tekerlekli sandalye verildi.

KADEFLİ KADINLARDAN ÖRNEK DUYARLILIK!

Kadef Kadın Kolları tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel "Engel-siz-siniz" isimli sosyal duyarlılık projesi kapsamında bugün düzenlenen etkinlik ile tam 9 engelli kardeşimize tekerlekli sandalye verildi. Törende kadef kadın kolları başkanı Aynur Cingöz günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak konuklarına teşekkür etti.

Kadef Kadın Kolları 4 yıldır bütün duyarlılığı ve dayanışması ile tüm Samsunlulara gerek sosyal gerek kültürel alanlarda sürekli ve tam destek vermek sözünde kararlılıkla durmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde başlaşmış olduğumuz "Engel-siz-siniz" isimli sosyal yardımlaşma kampanyamızda olumlu sonuçlar ortaya çıkarmayı başardık. Projemiz kapsamında yürütülen çalışmalar ve alınan destekler ile birlikte bugün 9 engelli kardeşimize tekerlekli sandalye veriyoruz. Bu töreni özellikle kadın kolları olarak kadınlar için de önemli bir gün olan Dünya Kadınlar Günü?ne denk getirerek ayrı bir duyarlılığı daha vurgulamak istedik. Kadınlar adına sosyal duyarlılık için çok önemli yere sahip olan Kadef Kadın Kolları gerek yalnızca kadınlar için değil aynı zamanda bununla birlikte toplumun tüm kesimlerinde yardıma muhtaç bireylere destek vermeye her daim hazırdır.

Kadef kadın kollarının yapmış olduğu bu etkinliğe ilkadım belediye başkanı Necattin Demirtaş  ve eşi Lütfiye Demirtaş  , İlkadım Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Dernek Başkanları ve çok sayıda davetlilerin katılımı ile  kadınlar günü kutlandı.

Kadef kadınlar kolunun hazırlamış olduğu tekerlekli sandalyeler daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine verildi. Ayrıca, sandalyelerin temininde katkıda bulunanlara plaketleri taktim edildi. Etkinlikte ilkadım belediye başkanı Necattin Demirtaş ve Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karagöz konuşmalarını yaparak kadınlar gününü kutladılar.

Etiketler : Kadef
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.