• İHSANBAŞKAN

KADEF'in yeni yönetim binasının açılışı yapılacak

SAMSUN HABER Haber Girişi : 26 Şubat 2015 23:53
KADEF'in yeni yönetim binasının açılışı yapılacak
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) taşındığı yeni yönetim binasının açılışı yapılacak.

Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) taşındığı yeni yönetim binasının açılışı yapılacak.

Genel Merkezi Samsun'da bulunan ve 55 derneğin üye olduğu Samsunun en büyük sivil toplum kuruluşu olan Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF)'in yeni yönetim binasının açılışı 28 Şubat 2015 Cumartesi günü Saat 15.00'te gerçekleşecek.

Saitbey Mah. Demirciler Yokuşu Vakıf İşhanının 3. katında bulunan yönetim binasının açılışı için tüm hazırlıkların tamamlandığı bildirildi.

Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF) Genel Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz açılış öncesi yaptığı açıklamada; ' Federasyonumuzun yeni binasının açılışı için hazırlıklarımız tamamlanmış bulunmaktadır. Bölgemizin en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan KADEF'in açılışında özellikle Şehrimizin yöneticilerini, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerini ve tüm Samsun halkını aramızda görmek istiyoruz. Biz bugüne kadar Samsunumuzun değerlerini ön plana çıkarmaya çalıştık. Başta üyelerimizi ve dolayısıyla Samsun halkımızı şehrine sahip çıkmaya ona hizmet etmeye teşvik ettik. Bu alanda ciddi katkılar sağladığımıza inanıyoruz. Her geçen gün gelişerek daha da büyüyen Federasyonumuzun yeni taşındığı binasının açılışını yine hep birlikte el ele gönül gönüle ortak sevinç ve duygularla açmak istiyoruz. Bu yalnız bizim değil Samsun halkının da onuru olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle tüm Samsunluları açılışımıza davet ediyor aramızda görmekten büyük sevinç duyacağımızı belirtmek istiyorum' dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.