• İHSANBAŞKAN

KADEF Şiir Akşamları ve Samsun'da sanata katkı

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 09 Kasım 2015 12:15
KADEF Şiir Akşamları ve Samsun'da sanata katkı
Samsun Yazarlar Derneği ile Kavak dernekler Federasyonun ortaklaşa tertiplediği KADEF Şiir akşamları Samsunlu şairler tarafından büyük ilgi görüyor.
 Samsun Yazarlar Derneği ile Kavak dernekler Federasyonun ortaklaşa tertiplediği KADEF Şiir akşamları Samsunlu şairler tarafından büyük ilgi görüyor. 
İki hafta'ta bir Çarşamba günü akşamları saat: 18.00'de başlayan şiir etkinliğine çok sayıda şair ve davetli katılıyor. Şairler şiirlerini okurken bestekarlar da beğendikleri şiirleri saz eşliğinde türkülere yansıtıyor. 
Ayrıca  Samsunlu şair ve yazarlar tarafından yeni yayınlanan kitaplar da tanıtılıp davetlilere imzalanıyor. 
İkinci yılına giren şiir etkinliğinde bu yol şairlerin seçme şiirlerinden oluşacak bir de antolojinin neşredilmesi planlanıyor. Kavak Dernekler Federasyonu toplantı salonunda gerçekleşen etkinlik Samsun Yazarlar derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve roman yazarı Doğan Kan'ın sunumuyla gerçekleşiyor.  
Etkinliğe Samsun merkez ilçe dışından da çok sayıda şairin katılımı dikkat çekiyor. Şiir akşamlarında zaman zaman Samsunlu şairlere de özel geceler tertiplenerek eserleri ve tanıtımı yapılıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.