• İHSANBAŞKAN

KADEF Kadın Kollarından Örnek Kültür Gezisi

DERNEK-SENDİKA Haber Girişi : 14 Haziran 2015 14:44
KADEF Kadın Kollarından Örnek Kültür Gezisi
Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF)'e bağlı Kadın Kolları kültür gezisi altında bir gezi gerçekleştirdi.
 Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF)'e  bağlı Kadın Kolları kültür gezisi altında bir gezi gerçekleştirdi.
Samsun'dan başlayan gezi programında Çanakkale Şehitliği, Konya, Nevşehir ve Ankara yer aldı. Çanakkale Şehitliğini gezen Kadın Kollarına bağlı üyeler daha sonra Konya Mevlana Müzesini ziyaret ettiler. Konya'dan Nevşehire geçerek Hacı Bektaş-ı Veli Türbesini de ziyaret eden ekip buradan da Ankara'ya geçerek önemli ziyaret mekanlarını ziyaret ettiler. 
Gezinin kendileri için çok yararlı olduğunu ifade eden KADEF Kadın Kolları Başkanı Aynur Cingöz ;' Uzun zamandır böyle bir gezi planlıyorduk. Gezimizi elimizden geldiği kadar geniş tuttuk. Üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz bu geziden oldukça yararlandık. Örnek bir gezi olduğu kanaatindeyim. İmkanlarımız ölçüsünde gelecek yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz' dedi.
Cingöz gezide  kendilerine yardımcı olan KADEF Genel Başkanı Op.Dr. Yılmaz Karagözve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğluna teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.