KA-DEF'TEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET

SAMSUN HABER Haber Girişi : 11 Eylül 2021 22:40
KA-DEF'TEN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEĞİNE ZİYARET
Kısa adı KA-DEF olan ve merkezi Samsunda bulunan Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz ‘ı ziyaret etti.
Kısa adı KA-DEF olan ve merkezi Samsunda bulunan  Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz ‘ı ziyaret etti. 

Ziyarette Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven'de hazır bulundu.

Bayram Erişgin;  "Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz ‘ı yaptıkları kongrede güven tazelemesinden dolayı tebrik edip yeni taşındıkları binaları için de hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Ben de bir asker emeklisi olarak Başkan Necati Yılmaz'ın çalışmalarından duyduğum memnuniyeti dile getirdim" dedi. 


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı Necati Yılmaz'da KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ve Yönetim Kurulu üyelerine  ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.