KA-DEF'ten Birlik ve Beraberlik Mesajı

SAMSUN HABER Haber Girişi : 13 Aralık 2021 08:53
KA-DEF'ten Birlik ve Beraberlik Mesajı
Samsunda 65 Derneğin Üye olduğu ve Merkezi Samsunda bulunan Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF)'e üye olan Dernekler kahvaltıda buluştu.
KA-DEF'ten Birlik ve Beraberlik Mesajı


Samsunda 65 Derneğin Üye olduğu ve Merkezi Samsunda bulunan Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF)'e üye olan Dernekler kahvaltıda buluştu.


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve  Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun da katıldığı kahvaltıda Dernek Başkanları Birlik ve Beraberlik mesajı verdi.


Dernek Başkanlarının biraraya geldiği kahvaltıda Kadef Genel Başkanı Bayram Erişgin, kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş birer konuşma yaptılar. 


Ka-def Genel Başkanı Bayram Erişgin Ka-def'in sahip olduğu üye ve dernek sayısıyla Karadenizde en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olarak yerini aldığını ifade ederek: " Federasyonumuz Samsunumuzun yüz akıdır. Bütün gayretimiz şehrimizin geleceği için hizmet ve proje üretmektir. Bu güzel şehirde birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşamaya katkı sağlamaktır. Birlik ve Beraberlik  örneğimiz ortak duygularla devam edecektir. Bugün yemeğimize katılarak onurlandıran İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve  Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Başkanımıza, Yönetim kurulu Üyelerimize ve takdire şayan çalışmalarıyla göz dolduran Dernek Başkanlarımıza içten teşekkür ediyorum" dedi.


Daha sonra Dernek Başkanları düşüncelerini dile getirdiler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.