• İHSANBAŞKAN

İNCE'NİN 'TATANKA' İSİMLİ ŞİİR KİTABI AHLAK DIŞI ÇIKTI

SAMSUN SEÇİM Haber Girişi : 18 Haziran 2018 20:53
İNCE'NİN 'TATANKA' İSİMLİ ŞİİR KİTABI AHLAK DIŞI ÇIKTI
4 Haziran 2018'de yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde CHP, Yalova milletvekili, fizik öğretmeni Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanlığına aday gösterdi.

4 Haziran 2018'de yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerinde CHP,  Yalova milletvekili, fizik öğretmeni Muharrem İnce'yi cumhurbaşkanlığına aday gösterdi.


İNCE'NİN BEL ALTI ŞİİRLERİ

Her fırsatta fizik öğretmeni olduğuna, dini değerlerine ve kendisine "Hacı Muharrem" dendiğine vurgu yapan İnce, adaylığının açıklandığı günden bu yana da sağ kesime göz kırpmak için ibadet pozları vermekten geri durmuyor.

Kendisine Hacı Muharrem dendiğini söyleyen İnce'nin yıllar önce yazdığı ve Tatanka adını verdiği şiir kitabındaki eserleri ise hayli ilgi uyandırıcı.


ERDOĞAN'IN DA GÜNDEMİNDE

SAMSUN'DA AÇIKLADI

24 Haziran öncesi Samsun'da konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün sosyal medyanın gündemine gelen CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin Tatanka adını verdiği ve ahlaksız içerikli şiirlerinin de yer aldığı kitaptan bahsetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.