• İHSANBAŞKAN

İLKADIM KAYMAKAMI TURAN ATLAMAZ KİMDİR

SAMSUN'DA KİM KİMDİR? Haber Girişi : 30 Eylül 2014 15:26
İLKADIM KAYMAKAMI TURAN ATLAMAZ KİMDİR
Çorum İli Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Ankara vali Yardımcılığı görevini sürdürürken Samsun İlkadım Kaymakamı olarak atandı. Turan Atlamaz evli ve 3 çocuk babasıdır.
TURAN ATLAMAZ KİMDİR?
20 Haziran 1960 tarihinde Çorum ili Mecitözü ilçesi Elvan Çelebi köyün de doğan Turan Atlamaz, ilkokulu doğduğu köyde okuduktan sonra, devlet parasız yatılı okulu sınavlarını kazanarak Hasanoğlan Atatürk Okulu Matematik bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimine Gazi Üniversitesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu gece bölümünde başlayan Atlamaz, 1979 yılında işçi olarak çalışma hayatına atıldı.

Daha sonra, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. 5 yıllık Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği görevi sırasında çeşitli mesleki gazete ve dergilerde, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinde bulundu. Çalışma hayatıyla ilgili birçok araştırma ve makaleleri yayımlandı. Bitlis-Adilcevaz, Kütahya-Domaniç, Denizli-Çameli ve Muş-Varto kaymakamlıklarında bulunduktan sonra 5 yıl Erzincan'da Vali Yardımcısı olarak görev yaptı.

Doğal afetlerde ilk yardım, müdahale ve kurtarma konusunda Federal Almanya'da; İnsan ve Afet Önlemlerinin Geleceği Uluslararası Afet Önlemleri, Kültür Varlıklarının Korunması, İtfaiye Hizmetleri ve Planlama konularında Japonya'da eğitim aldı. JICA (Japon International Cooperation Agency)'nin Türkiye'de Afet Eğitimi programında aktif görevi sürdüren Atlamaz, Çorum İli Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Ankara vali Yardımcılığı görevini sürdürürken Samsun İlkadım Kaymakamı olarak atandı. Turan Atlamaz evli ve 3 çocuk babasıdır.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.