• İHSANBAŞKAN

HDP Milletvekilinden ilk tehdit böyle geldi

SİYASET Haber Girişi : 08 Haziran 2015 23:31
HDP Milletvekilinden ilk tehdit böyle geldi
HDP'nin genel seçimlerde yüzde 10 barajını aşması Muş'ta coşkuyla kutlanmaya devam ediyor.
 OY VERENLER UTANSIN

HDP'nin genel seçimlerde yüzde 10 barajını aşması Muş'ta coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Kobani Meydanı diye adlandırılan belediye meydanında kutlama programı düzenlendi. Programa HDP'den milletvekili seçilen Burcu Çelik Özkan ve Ahmet Yıldırım ile 3. sıra adayı Mensur Işık katıldı. Davul zurna eşliğinde başlayan kutlamada onlarca kişi halaylar çekerek eğlendi.

''DEFOLUP GİDECEKSİNİZ''

Halayların ardından bir konuşma yapan Burcu Çelik Özkan, köy korucularını sert bir şekilde eleştirerek, "Bu memleketten defolup gideceksiniz. Bize uzattığınız o keleşi size çevirmesini biz çok iyi biliyoruz" dedi.

Kendilerine silah çekildiği iddiasının olduğu bölgelerdeki vatandaşlara seslenen Özkan, şunları söyledi:

"Tekrar altını çiziyorum, orada yaşayan halkımız Karaağaç'ta, Hasköy'de, onlar bizim başımızın üstüne, biz onlar için de mücadele edeceğiz. Bu topraklarda yaşayan herkes için. Kızılağaç'tan tutun Ajmanuğa (Güzeltepe köyü), Korkut'ta, Bulanık'a, Malazgirt'te, Hasköy'e kadar herkesin başımızın, gözümüzün üstünde yeri var."

Etiketler : HDP
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.