• İHSANBAŞKAN

Haydi Milletvekilleri İstiklal Marşını ezbere bilmeyen kalmasın

SİYASET Haber Girişi : 29 Haziran 2015 20:32
Haydi Milletvekilleri İstiklal Marşını ezbere bilmeyen kalmasın
HDP mersin Milletvekili Dengir Mir mehmet Fırat'ın İstiklal marşı hakkında yaptığı açıklama şok etkisi yaptı. Fırat İstiklal Marşını okuma zorunda olmadıklarını söylerken ezbere bilmediğini de ifade etti.
MİLLETİN VEKİLİ MİLLETİN İSTİKLAL MARŞINI EZBERE BİLİP OKUYABİLMELİ
MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA İSTİKLAL MARŞINI EZBERE BİLMEYEN KALMASIN
BELEDİYE BAŞKANLARI-BÜROKRATLAR
SAMSUNUN MİLLETVEKİLLERİ İSTİKLAL MARŞINI EZBERE OKUYABİLİYORLAR MI?
MERAK EDİLENLER-YAKINDA
 HDP mersin Milletvekili Dengir Mir mehmet Fırat'ın İstiklal marşı hakkında yaptığı açıklama şok etkisi yaptı. Fırat İstiklal Marşını okuma zorunda olmadıklarını söylerken ezbere bilmediğini de ifade etti.
Fırat daha önce AK Parti Milletvekilliğinin yanı sıra önemli görevlerde yer almıştı. Fıratı kimliğini unutarak bugünkü duruma çeken sebepler merak edilmiyor.
Dün başka bugün başka konuşan bir Milletvekilinin ülkeye ve insanlara ne vereceği tartışılırken gündeme bir konu daha düştü. 
Peki Meclis'te 25. Dönem Milletvekilleri arasında kimler İstiklal Marşını ezbere okuyabiliyor. Milleti temsil eden vekillerin Milletin Marşını ezbere bilmesi gerekmiyor mu?
Bu durumda hangi parti milletvekilleri arasında İstiklal Marşını ezbere bilen vekil sayısı da ayrıca merak konusu.
Cumhurbaşkanlığına aday iken bugünkü MHP Milletvekili İhsan Ekmeleddinoğlu İstiklal Marşından bir satır okumuş bunun Çanakkale Şehitleri destanına ait olduğunu söylemişti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.