Haluk Koç HDP' ye verilecek tek bir oyumuz yoktur

SİYASET Haber Girişi : 23 Eylül 2015 12:53
Haluk Koç HDP' ye verilecek tek bir oyumuz yoktur
Koç, 'Bu görüşmeler başladığında ben Türkiye'yi 7 Haziran'a getiren bu kadrolarla beraber aynı masada oturmaktan zül duyan bir arkadaşınızdım'
HDP'nin can simidi CHP' miydi?
HDP Meclise girsin diye verilen emanet oyları geri çağırdı...

KOÇ: Biz namusumuzla mücadele ediyoruz

CHP Kalecik İlçe Kongresi'nde partililere hitap eden CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Halük Koç
, HDP 
nin "geniş kitlelere konuşuyorum" sözünün altında ırk temelli politikalar olduğunu belirterek, "1 Kasım'da oy kullanacak, şu geçecek barajı, bu geçecek, onlar zaten geçiyor. CHP'nin artık hiç kimseye 'şu olsun bu olsun' diye verecek bir tane oyu yoktur. Biz namusumuzla mücadele ediyoruz" dedi.

7 Haziran seçimleri sonrasında yaşanan koalisyon sürecine değinen Koç, "Bu görüşmeler başladığında ben Türkiye'yi 7 Haziran'a getiren bu kadrolarla beraber aynı masada oturmaktan zül duyan bir arkadaşınızdım" diye konuştu.

Haluk Koç, PKK'nın eli kanlı bir terör örgütü olduğunu ifade ederek, "Ama yaşananlar 'seçim sonrasında bir koalisyon olmasın, bir koalisyon olup da CHP'ye 9-10 bakanlık verilip benim önceden yaptıklarım kurcalanmasın, işin ucu bana, oğluma dokunmasın' korkusuyla son dönemde artan olaylarda başka birilerinin de rolü var. Türkiye'de şuanda PKK-saray senaryosu işliyor" dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.