• İHSANBAŞKAN

Gazeteci Hakan Çelikbaş'ın Vefatı Basın Camiasını Üzdü

SAMSUN HABER Haber Girişi : 02 Ocak 2022 13:52
Gazeteci Hakan Çelikbaş'ın Vefatı Basın Camiasını Üzdü
Samsun Basın camiasının sevilen isimlerinden Gazeteci Hakan Çelikbaş yakalandığı amansız hastalığa yenilerek hayatını kaybetti.

 Hakan Çelikbaş'ın vefatı Samsun Basın Camiası ve dostları arasında büyük üzüntü yaşattığı görüldü.


Cenazesi yarın (03.01.2022) Büyük Camiinde öğle namazı sonrası Derecik mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

 

Hakan Çelikbaş'ın Gazeteci dostlarından Mehmet Gençali Hakan Çelikbaş hakkında duygularını şöyle aktırdı:

 

"O bir dost. O bir insan canlısı idi. Yıllar önce Turgay Sözen onu basın hayatına başlattı. "Gençali'ye git o sana kameramanlığı öğretsin" demişti. Böylelikle dünyama girmişti. İyi yürekli, saf ve herkese iyi niyetle yaklaşan güzel bir insandı... Beraber aynı çatı altında çalıştık. Çok iyi anılar bıraktık birbirimizde... Son günlerinde hastaneye ziyaretine gittiğimde uyuyordu, görüşemedik. Milletin onu ziyaret etmesinden şüpheleniyordu. Eşine, "Neden bu insanlar hep buraya geliyor" diyordu. Eşi ise uykusunu fırsat bilerek, sessizce yanımızda ağlıyor, Hakan ölüyor diyordu... Ölümler bizim için tatbikî, herkes Hakan gibi adam gibi adam olsa. Allah'ım mekânını cennet eylesin. Ailesine sabırlar diliyorum"


Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven taziye mesajı yayınladı: 


Samsun Basın Camiası kıymetli bir değerini kaybetmiştir. Acımız ve Üzüntümüz büyüktür. Allah rahmet eylesin mekanı Cennet olsun. Ailesi, Samsun Basın Camiası ve sevenlerinin başı sağ olsun.

Samsun Yazarlar Derneği Başkanı Ahmet Seven


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.